Βαθμολογία

Κάλεσμα διοίκησης Βουκεφάλα

Η δίοικηση του Βουκεφάλα καλεί όλους του φίλους της ομάδας στην αυριανή πρεμιέρα μέσα στη Συκέα Ελασσόνας. Ο αγώνας αναμένεται να είναι ντέρμπι και θα γίνει αύριο Κυριακή στις 17.00 στο γήπεδο της Συκέας. Η διοίκηση θα βάλει λεωφορείο για τη μεταφορά των φιλάθλων της ομάδας το οποίο θα ξεκινήσει στις 14.30 από το Κηποθέατρο Αλκαζάρ και η μεταφορά θα είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Επίσης, ανακοινώνουμε ότι ξεκίνησε η διαδικασία εγγραφής μελών, τα οποία σε 1 χρόνο θα έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας. Κάθε μέλος με την εγγραφή του αποκτάει δώρο το εισιτήριο διαρκείας για το νέο πρωτάθλημα καθώς και το αναμνηστικό λάβαρο της ομάδας. Για πληροφορίες καλέστε τη διοίκηση της ομάδας στα τηλέφωνα 2410555689 & 6980702456 ή περάστε από τα γραφεία μας στην Παναγούλη 27, 1ος όροφος στην πλατεία Ταχυδρομείου.
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τους χορηγούς μας, L.A. travel, Cosmote - Φωτάκης, Cougar sport και είδη πυρόσβεσης και πυρασφάλειας Μπέσιος για την προσφορά αθλητικού υλικού στην ομάδα.

Με εκτίμηση,

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Βουκεφάλα Λάρισας
Μπατζιόλας Ιωάννης