Βαθμολογία

Εντό: «Θα μάχομαι στο γήπεδο»

Ο Γκιράν Εντό αποτελεί το δωδέκατο μεταγραφικό απόκτημα του Αστέρα Τρίπολης και εμφανίζεται διατεθειμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, για να βοηθήσει τη νέα ομάδα του.

«Ο Αστέρας είναι μια καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Μου αρέσει πολύ η Τρίπολη και ήρθα εδώ για να βοηθήσω. Έχω μάθει στη ζωή μου να μάχομαι και το ίδιο θα κάνω και στο γήπεδο. Καθημερινά η ζωή είναι μια μάχη κι έτσι έχω μάθει να κάνω και όταν παίζω ποδόσφαιρο», τόνισε ο Αφρικανός χαφ στο arcadia-sports, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους άργησε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

«Η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε την πρώτη φορά που ήρθα στην Τρίπολη για οικογενειακούς λόγους. Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με το παιδί μου, είναι δύσκολο και το να ζήσει εδώ, λόγω της γλώσσας, αφού μιλάει μόνο γαλλικά και έπρεπε πρώτα να ξεπεραστεί αυτό. Όλα πήγαν καλά και επέστρεψα να υπογράψω», ανέφερε ο 29χρονος παίκτης, για να εκφράσει, εν συνεχεία, τη θέλησή του να βρει γρήγορα θέση στη βασική ενδεκάδα του Σάκη Τσιώλη.

«Θέλω να αποκτήσω άμεσα μια θέση στην ομάδα. Ήρθα για να δουλέψω σκληρά. Ήρθα εδώ να αγωνιστώ, να προπονηθώ και να κερδίσω μια θέση στην ομάδα. Το αν θα παίξω εξαρτάται και από τον προπονητή. Το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μου είναι ο Αστέρας, η προπόνηση και να πετύχει η ομάδα την πορεία που θέλει», επισήμανε ο Εντό.