Βαθμολογία

Κούγιας: Να καταργηθεί η Super League!

Πιο δίκαιο και τίμιο χαρακτήρισε το πρωτάθλημα της Football league συγκριτικά με της Super League ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τόνισε πως η μεγάλη εθνική κατηγορία υπό αυτή τη δομή θα πρέπει να καταργηθεί.

Ημέρα κλήρωσης για τη Football league και ο ισχυρός άνδρας της Παναχαϊκής θεωρεί πως η δική του πρόταση για δημιουργία δύο ομίλων στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία οδηγεί το πρωτάθλημα μακριά από την απαξίωση.

Ο γνωστός ποινικολόγος μάλιστα τόνισε πως το πρωτάθλημα της Football league είναι πιο δίκαιο και καθαρό από αυτό της Super League, το οποίο θα πρέπει να καταργηθεί υπό τη σημερινή του μορφή. Παράλληλα αναφέρθηκε στους στόχους της Παναχαϊκής, που δεν είναι άλλοι από την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

"Σε αντίθεση με τη Football League, στη Super League είναι γνωστές οι δύο πρώτες ομάδες, δηλαδή ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Ας καταργηθεί έτσι όπως είναι δομημένο. Είναι τραγικό πρωτάθλημα. Η Football League είναι πια ένα όμορφο, καθαρό και τίμιο πρωτάθλημα" είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας και συμπλήρωσε:

"Το πρωτάθλημα ξεκινά με απόλυτη αισιοδοξία. Για πρώτη φορά πρωτάθλημα δύο ομίλων, το οποίο χάρη στη δική μου πρόταση για πλέι οφ αναβαθμίστηκε και θα ξεφύγει από την απαξίωση. Θα πρόκειται για ένα πρωτάθλημα καθαρό και συγκλονιστικό. Καμιά ομάδα δεν θα είναι σίγουρη για τίποτα.

Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα δεν αντέχει 28 ομάδες και εμείς οι ιστορικές ομάδες κάνουμε τη θυσία αυτή. Εμείς στην Παναχαϊκή πληρώσαμε 100.000 ευρώ για τη χρήση του Παμπελοποννησιακού σταδίου. Θα ήταν υποκρισία να μην πω ότι δεν πάμε για άνοδο. Έχουμε έξι διεθνείς και φυσικά στη Football League αυτό δεν συνηθίζεται".