Βαθμολογία

Ανανεωμένος και έτοιμος ο Λαρισαϊκός

Μπορεί ο Λαρισαϊκός πέρυσι, να υποβιβάστηκε στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας, όμως αυτό δεν φάνηκε να πτοεί τους ανθρώπους της ομάδας, που από την επόμενη κιόλας μέρα, σήκωσαν τα μανίκια και έπιασαν δουλειά, ούτως ώστε να δημιουργήσουν εκ νέου το ιστορικό αυτό σωματείο.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, αποχώρησαν από την ομάδα και έτσι η διοίκηση του Λαρισαϊκού, αποφάσισε να κινηθεί μεταγραφικά, αποκτώντας αρκετούς νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, με σκοπό την προώθηση τους. Μάλιστα, μετά από τρία χρόνια παύσης, φέτος ξεκίνησαν και πάλι να λειτουργούν τα τμήματα υποδομής της ομάδας, με στόχο την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών. Επιπλέον, το σωματείο ξεκίνησε συνεργασία με διατροφολόγο και συγκεκριμένα την δεσποινίδα Ειρήνη Μπλιάμπλια, καθώς επίσης και με το γυμναστήριο Form, που βρίσκεται επί της Ηρώων Πολυτεχνείου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δώσει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, την ευκαιρία να ανελιχτούν περισσότερο. Από εκεί και πέρα, όπως μας είπαν οι άνθρωποι της ομάδας φέτος έχουν στόχο αρχικά μια άνετη παραμονή σε μια κατηγορία που δεν γνωρίζουν και στην συνέχεια την προώθηση των νέων παιδιών.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ήρθαν: Κουρούκας Ι.(Ολυμπιακός Χειμαδίου), Ζάχος Ι.(ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου), Μόσιαλος Α.(Αετός Μακρυχωρίου), Μπρουσιάς Μ.(από ομάδα της Καβάλας), Παπαγιαννόπουλος Κ., Παπαγιαννόπουλος Τ.(Όλυμπος Λάρισας), Γιώργης Θ.(Ακαδημία Πλίτση), Θεοχαρίδης Φ.(Αμπελόκηποι), Συράκης Π.(Νέοι ΑΕΛ), Γκιουρσάνης Η.(Νέοι ΑΕΛ), Τρικάλης Η., Τρικάλης Π.(Δευκαλίων Κρανιάς), Γιανναράς Π.(από ομάδα των Αθηνών).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Όλα όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Λαρισαϊκού, κύριος Γεώργιος Κοσμίδης σε μορφή βίντεο:

Γιώργος Κοσμίδης

">http://

Όσα είπε ο προπονητής του Λαρισαϊκού, κύριος Γιώργος Λυκοκώστας σε μορφή βίντεο:

Γιώργος Λυκοκώστας

">http://

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Κώστας Κατσούλης και Φίλιππος Θεοχαρίδης. Αναλυτικά όσα είπαν σε μορφή βίντεο:

Κώστας Κατσούλης

">http://

Φίλιππος Θεοχαρίδης

">http://