Βαθμολογία

Σε καλό κλίμα για την άνοδο ο Διογένης

Σε καλό κλίμα και με διάθεση από την πλευρά των ποδοσφαιριστών αλλά και της τεχνικής ηγεσίας, πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση του Διογένη, στο γήπεδο Νεάπολης Β’. Η ομάδα, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, φέτος έχει θέσει στόχο για το κάτι παραπάνω, πάντα υπό τις οδηγίες του έμπειρου προπονητή της, κυρίου Γιώργου Κύργια, που προσφέρει στο σωματείο εδώ και 23 χρόνια.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Το κλίμα στην ομάδα είναι οικογενειακό, με όλους τους ποδοσφαιριστές να γνωρίζονται μεταξύ τους, παρά τις αρκετές μεταγραφές που πραγματοποίησε το σωματείο κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Επιπλέον, όπως όλοι τόνισαν, στόχος και φέτος είναι η φυσικά η άνοδος, ωστόσο δεν είναι αυτοσκοπός, αφού το σημαντικότερο είναι ο αθλητισμός και η προώθηση νέων ταλέντων. Ο Διογένης, είναι μια ομάδα, που θέλει και μπορεί να παίξε καλό ποδόσφαιρο και πάνω σε αυτό θα στηριχτούν για την φετινή χρονιά που έρχεται, ούτως ώστε να το ευχαριστηθούν και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές. Το athleticlarissa, βρέθηκε στο γήπεδο της Νεάπολης και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις των ποδοσφαιριστών αλλά και του προπονητή της ομάδας.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ήρθαν: Πήχας Γ.(Προοδευτική Ανάβρας), Πήχας Θ.(Αχίλλειο), Λιάπης(Θερμαϊκός Στομίου), Λιούτας(Άγιος Θωμάς), Θωμόπουλος, Τσιντίκης, Μίχος(Αμπελόκηποι), Πολύζος(Προοδευτική Λάρισας), Αδάμος(Καλαμάκι), Τσουρής, Δελιόπουλος(ελεύθεροι), Γεωργιάδης(Ηρακλής Ομολίου), Μιχαντάς(Αετός Αμυγδαλέας).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Όλα όσα δήλωσε ο προπονητής του Διογένη, κύριος Γιώργος Κύργιας σε μορφή βίντεο:

Γιώργος Κύργιας

">http://

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, δηλώσεις έκαναν οι Γιάννης Λιάπης και Νίκος Αθανασούλης. Αναλυτικά όσα είπαν σε μορφή βίντεο:

Γιάννης Λιάπης

">http://

Νίκος Αθανασούλης

">http://