Βαθμολογία

Κάθε μέρα και καλύτερα

Η αλήθεια είναι πως κάθε μέρα που περνάει στο Καρπενήσι, η ομάδα της ΑΕΛ παρουσιάζεται όλο και καλύτερη. Ο χρόνος είναι αυτή τη στιγμή το μεγάλο στοίχημα με δεδομένο πως στις 15 Σεπτεμβρίου είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας για το κύπελλο Ελλάδας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: Χρήστος Γκατζούλης

Γι’ αυτό λοιπόν και καθημερινά ο τεχνικός της ΑΕΛ Κωνσταντίνος Παναγόπουλος προσπαθεί μέσα από σκληρή δουλειά στο γήπεδο να δημιουργήσει από το μηδέν ουσιαστικά μια νέα ομάδα που να έχει ξεκάθαρο στόχο και προσανατολισμό μέσα στο γήπεδο.

Τα πρώτα δείγματα γραφής είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά και όλοι πιστεύουν πως με την έναρξη των αγώνων θα έχει κερδηθεί στο στοίχημα!

Την Παρασκευή το απόγευμα η προπόνηση διεξήχθη στο ΔΑΚ Καρπενησίου με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αρχικά το καθιερωμένο ζέσταμα και στη συνέχεια παιχνίδι κατοχής με 3 ομάδες (οι 2 μαζί και η μία κυνηγούσε).

Στη συνέχεια τοποθετήθηκαν και δύο παίκτες μπαλαντέρ σαν στηρίγματα και ο στόχος της άσκησης ήταν η καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλαγή στο παιχνίδι καθώς και η αξιοποίηση των χώρων.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με αποθεραπεία και το ραντεβού δόθηκε για αύριο το πρωί όπου θα γίνει ένα χαλαρό πρόγραμμα και το απόγευμα η ΑΕΛ θα δώσει το πρώτο της φιλικό στο ΔΑΚ Καρπενησίου με αντίπαλο το Βελούχι (18:00).