Βαθμολογία

Κοιτάει κατάματα τις προκλήσεις η Δόξα Ραχούλας

Μπορεί η Δόξα Ραχούλας, να είναι μια από τις νεοφώτιστες ομάδες στην Α1’ Ερασιτεχνική κατηγορία, ωστόσο η πορεία πρωταθλητισμού που έκανε πέρυσι στην Β’ ΕΠΣΛ δεν περνάει απαρατήρητη από κανέναν. Σίγουρα, φέτος τα δεδομένα άλλαξαν(μαζί με την κατηγορία) και η χρονιά αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολη, ωστόσο όταν υπάρχει ταλέντο και πάνω από όλα όρεξη και μεράκι για δουλειά, τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο, ώστε να επιτευχθεί κάτι καλό.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Τα νέα πρόσωπα είναι αρκετά στην ομάδα, ενώ οι αποχωρήσει είναι ελάχιστες με αποτέλεσμα να έχει διατηρηθεί ο περσινός επιτυχημένος κορμός, ενώ ταυτόχρονα αποκτήθηκαν και ποδοσφαιριστές που έχουν αποδείξει την αξία τους τα τελευταία χρόνια στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Επιπλέον, η επιλογή του Γιώργου Λιάπη για την τεχνική ηγεσία της ομάδας, δείχνει ότι οι άνθρωποι της διοίκησης επέλεξαν έναν καλό προπονητή για να οδηγήσει την ομάδα την νέα χρονιά. Τέλος, θα πρέπει να γίνει και αναφορά στην διοίκηση, η οποία αποτελείται από νέα πρόσωπα που αγαπάν τόσο το ποδόσφαιρο, όσο και την ομάδα του χωριού, γεγονός που συγκαταλέγεται στα θετικά. Από εκεί και πέρα, αυτό που μένει να δούμε, είναι εάν στο τέλος η ομάδα πετύχει τον στόχο της, που είναι η παραμονή στην κατηγορία αρχικά και ότι προκύψει στην συνέχεια.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ήρθαν: Γκομοσίδης(Αετός Μακρυχωρίου), Τάχος(Αστέρας Νέου Περιβολίου), Καζάνι(Δήμητρα Αγιάς), Κομπόλι(νέοι ΑΕΛ), Τσιάτας(Νίκη Μιχαήλ), Κυρίτσης(Λαρισαϊκός), Γκίκας(Ηρακλής Λάρισας), Μοσχοβίτης(Λύκοι Λάρισας), Μαλιόπουλος(ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου).

Έφυγαν: Παλάσης, Τζηλάκας, Παπαδημητρίου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αναλυτικά όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ομάδας, κύριος Βασίλης Σταμουλάκης σε μορφή βίντεο:

Βασίλης Σταμουλάκης

">http://

Όλα όσα είπε ο νέος προπονητής της ομάδας κύριος Γιώργος Λιάπης, σε μορφή βίντεο:

Γιώργος Λιάπης

">http://

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Γιώργος Καραπετσάνης και Μιχάλης Μαυρομιχάλης. Αναλυτικά όσα είπαν σε μορφή βίντεο:

Γιώργος Καραπετσάνης

">http://

Μιχάλης Μαυρομιχάλης

">http://