Βαθμολογία

Ποιοτική δουλειά με καλό ρυθμό…

Αρκετή δουλειά περίμενε τους παίκτες της ΑΕΛ στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης στο βοηθητικό του ΔΑΚ Καρπενησίου. Η ομάδα είναι αλήθεια πως δούλεψε σε πολύ καλό ρυθμό και κάθε μέρα που περνάει η προπόνηση γίνεται ιδιαίτερα ποιοτική και αυτό είναι κάτι που ικανοποιεί τους πάντες.

Μεγάλο ρόλο φυσικά σε όλο αυτό έχει παίξει η παρουσία του τεχνικού της ΑΕΛ Κωνσταντίνου Παναγόπουλου που με τις γνώσεις του έχει βοηθήσει τα μέγιστα. Στο αγωνιστικό μέρος, το πρώτο δεκάλεπτο είχαμε το καθιερωμένο τρέξιμο και διατάσεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: Χρήστος Γκατζούλης

Στη συνέχεια ο τεχνικός της ΑΕΛ Κωνσταντίνος Παναγόπουλος δούλεψε για ακόμη μία μέρα πάνω στην τακτική, αυτήν την φορά όμως στο πως η μπάλα θα ξεκινά από τον τερματοφύλακα και σιγά - σιγά να κατευθύνεται στον κεντρώο παίκτη ή αλλιώς το δημιουργικό χαφ. Mετά ο κόουτς της ΑΕΛ δούλεψε για αρκετή ώρα παιχνίδι κυκλοφορίας της μπάλας και κατοχής.

Στο τελευταίο κομμάτι της προπόνησης ο Παναγόπουλος χώρισε τους παίκτες του σε δύο ομάδες δουλεύοντας επί της ουσίας ότι και νωρίτερα με την μόνη διαφορά πως ήταν σε…ρυθμούς αγώνα με πίεση από τους επιθετικούς.