Βαθμολογία

Αισιόδοξοι για την νέα χρονιά οι Λύκοι Λάρισας

Όταν μια ομάδα, κατά τον πρώτο χρόνο της ύπαρξής της κατορθώνει να ανέβει κατηγορία, το συναίσθημα που επικρατεί συνήθως είναι ένα και ονομάζεται αισιοδοξία. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στους Λύκους Λάρισας, που κατά την δεύτερη χρονιά ύπαρξης του το σωματείο, είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει κατάματα τις προκλήσεις και τις δυσκολίες της Β’ ΕΠΣΛ.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Η ομάδα αυτήν δημιουργήθηκε πέρυσι και έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ, όπου αφού έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς, στο τέλος κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Πλέον φέτος, το ενδιαφέρον εστιάζεται στην άνετη παραμονή και από εκεί και πέρα ότι καλό προκύψει θα είναι δεκτό. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως η ομάδα ανανεώθηκε αρκετά, όσον αφορά το ρόστερ, με αρκετούς ποδοσφαιριστές να αποχωρούν, αλλά ακόμα περισσότερους να έρχονται για να συμβάλλουν στην νέα προσπάθεια. Το athleticlarissa, βρέθηκε στο γήπεδο Νεάπολης Β’, όπου οι Λύκοι προετοιμάζονται ενόψει της νέας σεζόν και σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό, καθώς επίσης και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ήρθαν: Καλογιάννης Ζ.(Σμόλικας Φαλάνης), Κακαρδάκης Σ.(Πυργετός), Κορτέσης Ι.(Αμπελόκηποι), Τζουμπίκας Μ.(Λάρισα ’88), Παντέρας Ε.(ομάδα των Τρικάλων), Κωσταρέλος Μ.(Καλαμάκι), Τζήκας Γ.(Ανθούπολη), Αλβανός Χ.(Δολιχιακός), Μηλιώνης Γ.(Ηρακλής Λάρισας), Δριβαλάς Ο.(Ομόνοια), Σπανός Γ.(Καλαμάκι), Γουγουλούλης Θ.(Δήμητρα Γιάννουλης), Γρίβας Δ.(Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων), Γεωργολόπουλος Η., Λόλας Μ.(Βούναινα), Μήτρος Χ.(Μαχητής Τερψιθέας), Δάλας Θ.(Ομόνοια), Γιαννίκης Θ.(Δυναμό), Αθανασόπουλος Π.(Δυναμό), Πέτρου Ν.(Κεραυνός Παραποτάμου).

Έφυγαν: Δαούλας Η.(Ηρακλής Λάρισας), Μοσχοβίτης Μ.(Δόξα Ραχούλας), Κολώνας Ε., Κολώνας Γ.(Κοιλάδα), Σκουλίδης Δ.(Κοιλάδα), Παπαδήμος Η.(Όλυμπος Λάρισας), Ρακιντζόγλου Θ.(Δήμος Αρμενίου), Ζαφειρίου Ν.(Μαυροβούνι).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Κωνσταντίνος Καραμίχος στις δηλώσεις του, τόνισε τα εξής: «Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία για όλους τους ποδοσφαιριστές και χωρίς τραυματισμούς. Από εκεί και πέρα, εμείς είμαστε μια καινούρια ομάδα σε μια κατηγορία που δεν γνωρίζουμε και το λογικό είναι να παλέψουμε για μια άνετη παραμονή. Πιστεύω ότι θα πάμε καλά και θα τα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και αν μπορέσουμε και κάτι παραπάνω θα μας χαροποιούσε ιδιαίτερα. Είμαστε νέα ομάδα, καθώς ήρθαν πολλά νέα παιδιά, αλλά το κλίμα είναι καλό και πιστεύω ότι αυτό είναι θετικό».

Ο ένας εκ των δύο προπονητών των Λύκων, κύριος Λευτέρης Λελέδης, ανέφερε τα εξής στις δηλώσεις του: «Έχουμε φτιάξει μια καινούρια ομάδα φέτος, με αρκετά νέα παιδιά και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του πρωταθλήματος της Β’ Ερασιτεχνικής. Αυτό που μας ενδιαφέρει, είναι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο για να το ευχαριστιόμαστε, αλλά θα θέλαμε και το αποτέλεσμα, ούτως ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας, που είναι να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία. Πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε τυχεροί και θα τα καταφέρουμε, γιατί τα παιδιά κάνουν καλή δουλειά στις προπονήσεις. Καλή χρονιά να έχουμε».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της ομάδας, μίλησαν οι Θύμιος Τσιλιλής και Βάιος Κρυστάλης. Αναλυτικά όσα δήλωσαν.

Θύμιος Τσιλιλής: «Έχουμε φτιάξει μια καινούρια ομάδα και το κλίμα ανάμεσά μας είναι πολύ καλό. Στόχος μας για φέτος είναι να σώσουμε την κατηγορία όσο πιο γρήγορα μπορούμε και από εκεί και πέρα να κυνηγήσουμε το κάτι παραπάνω. Καλή χρονιά σε όλους».

Βάιος Κρυστάλης: «Αρχικά, να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους και με υγεία για τους ποδοσφαιριστές και όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Εμείς σαν νέα ομάδα που είμαστε θα προσπαθήσουμε να παίξουμε αρχικά καλό ποδόσφαιρο για να το ευχαριστηθούμε και να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνετη παραμονή. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε».