Βαθμολογία

Χουανλού κι επίσημα στην Καλλονή

Παίκτης της Καλλονής και επίσημα είναι από το μεσημέρι της Τετάρτης (28/8) ο Χουανλού, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους νησιώτες και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, με τον πρόεδρο Νίκο Μιχαλάκη να ενημερώνει πως πρόκειται για την τελευταία μεταγραφή της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Juanlu υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι το συμβόλαιό του με την Καλλονή μας στα γραφεία της ΠΑΕ παρόντος του Γενικού Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη». Μετά το τέλος της μεταγραφής, ο 33χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Καλλονής, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.
«Είμαι εντυπωσιασμένος από την φιλική υποδοχή στην ομάδα της Καλλονής. Πραγματικά ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα η τόσο έντονη φιλική διάθεση των ανθρώπων της Καλλονής. Το κλίμα, η συμπεριφορά των ανθρώπων και το φαγητό έχουν πολλές ομοιότητες με την πατρίδα μου. Από την πρώτη μέρα νιώθω σα να είμαι σπίτι μου. Έχω παίξει πολλές φορες με ισπανικές ομάδες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Για παράδειγμα πέρσι είχα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους δύο αγώνες για το Europa League. Αλλά ποτέ δεν είχα αγωνιστεί σε ομάδα εκτός Ισπανίας. Είναι μια καινούρια σελίδα στην καριέρα μου που συμπληρώνει το βιογραφικό μου. Θα καταθέσω διάθεση και εμπειρία για να προσφέρω τα καλύτερα στην ομάδα της Μυτιλήνης».
Με την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού, η Καλλονή ολοκλήρωσε τις μεταγραφές της, όπως υποστήριξε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Μιχαλάκης, ο οποίος καλωσόρισε τον έμπειρο άσο στην ομάδα. «Καλωσορίζουμε τον Χουανλού στην ομάδα μας. Έναν παίκτη του οποίου το βιογραφικό τα λέει όλα. Με αυτή την προσθήκη στο ρόστερ μας ολοκληρώνονται και οι μεταγραφές για την Καλλονή μας. Πιστεύω στο υλικό μας και με τον Γιάννη Μαντζουράκη στο τιμόνι έχω την πίστη ότι θα πετύχουμε το στόχο μας», υποστήριξε χαρακτηριστικά.