Βαθμολογία

«Ξεμούδιασμα» για Κοιλάδα και Μαυροβούνι

Φιλική αναμέτρηση είχαμε το απόγευμα της Τρίτης στο γήπεδο της Κοιλάδας ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και το Μαυροβούνι. Μάλιστα για τους φιλοξενούμενους  ήταν το πρώτο φιλικό προετοιμασίας μετά την δημιουργία της νέας ομάδας έπειτα από απουσία έξι χρόνων από τα πρωταθλήματα της ΕΠΣ.

Του Αλέξανδρου Νανούλη

Πιο έτοιμοι οι γηπεδούχοι (έχουν ξεκινήσει από τις 3 Αυγούστου προετοιμασία) επικράτησαν με 5-1 του Μαυροβουνίου που βρίσκεται στις πρώτες μέρες τις προετοιμασίας. Η ομάδα της Κοιλάδας μετά την μέτρια περυσινή χρονιά, κάνει μια νέα προσπάθεια στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ τοπικής κατηγορίας με στόχο την άνοδο. Πολλά είναι τα νέα πρόσωπα στην ομάδα με τον Ζησάκη, που πέρυσι αγωνιζόταν στον Ηρακλή Λάρισας, να ξεχωρίζει. Εκτός από τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ηρακλή, η ομάδα απέκτησε ακόμα τον Παπαναστασίου από το Αβέρωφ, τον Δεσπόπουλο από τη Νέα Πολιτεία, τον Πασπαλιάρη από τον Μαχητή και τους Σκουλίδη, Κολώνα από τους Λύκους.

Από την άλλη μεριά τους οι «πετεινοί» του Μαυροβουνίου σε αυτή τη καινούργια προσπάθεια που γίνεται προσέγγισε κυρίως παιδιά του χωριού νέα σε ηλικία σε συνδιασμό με την εμπειρία και τη διάθεση από τους πιο παλιούς ώστε να δημιουργηθεί ένα δυνατό σύνολο με στόχο την καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της τρίτης τοπικής κατηγορίας. Ριζόπουλος, Νούλας, Φούντας, Βαγιούλης, Φώλλιας, Μανίκας και Αθανασίου είναι μερικοί που με την εμπειρίας τους θα βοηθήσουν τους νεώτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές όπως οι Παπαβασιλείου, Πασιάς και Τσακλάνης αλλά και τα παιδιά που αποκτήθηκαν από την Αστραπή Νέας Πολιτείας:  Μπάτσικας, Πιτσούλης, Σταυροθεόδωρος και Σταυρομήτρο. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει υπό τις οδηγίες του Σάκη Γεωργαντά από τις  19 Αυγούστου.