Βαθμολογία

Αγιασμός και πρώτη για τον Γ.Σ. Ελασσόνας

Με τον καθιερωμένο αγιασμό,  ξεκίνησε την εφετινή του πορεία το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ.Ελασσόνας , στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
Η πρώτη αφορούσε, ως επί των πλείστων, αθλήτριες των τμημάτων  νεανίδων, κορασίδων και παγκορασίδων! 25 αθλήτριες έδωσαν το παρών στην πρώτη συγκέντρωση του τμήματος, όπου μετά από τον αγιασμό ακολούθησε ομιλία ,του προέδρου , Σαμόλαδου Δημήτριου καθώς και του εφόρου Λιάπη Θεόδωρου και του γενικού αρχηγού Μπελαή Γιάννη.

Τέλος ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτου Βάϊος, καλωσόρισε τις αθλήτριες, ειδικά τις παλιές παίκτριες που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους και επέστρεψαν στην Ελασσόνα -Ντούφα Τάσα, Πετλιακόβα Ιουλία και Γκαραβέλη Γεωργία - καθώς και τις πέντε παγκορασίδες που προωθήθηκαν στις μεγαλύτερες κατηγορίες - Λέκκα, Λανάρη, Πούρικα, Πίγκα και Ζουρλανδάνη. Στη συνέχεια οι παίκτριες ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα της προετοιμασίας , το οποίο και θα πραγματοποιηθεί και στις εγκαταστάσεις του ανοικτού σταδίου της πόλης. Στη συνέχεια όλη η ομάδα μετακινήθηκε στο στίβο του 1ου γυμνασίου όπου και πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Επιστροφή στις ρίζες για τις: Πετλιάκοβα-Ντούφα-Γκαραβέλη!