Βαθμολογία

Δυναμική επιστροφή θέλουν στους Αμπελόκηπους

Μπορεί τα τελευταία χρόνια, τα πράματα στην ομάδα των Αμπελοκήπων να μην πήγαν και τόσο καλά, με αποτέλεσμα το ιστορικό αυτό σωματείο να βρεθεί στην Γ’ Ερασιτεχνική, στην οποία θα αγωνίζεται την σεζόν που μας έρχεται. Παρ’ όλα αυτά, φέτος, κάτι φαίνεται να αλλάζει στα Ταμπάκικα, με τους Αμπελόκηπους να θέλουν να κάνουν την αντεπίθεση τους και να επιστρέψουν στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Αρκετοί πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, επέστρεψαν στα γνώριμα λημέρια, ούτως ώστε να βοηθήσουν με την παρουσία τους την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα από του χρόνου για να ανέβει κατηγορία, κάτι που άλλωστε είναι και ο στόχος της για την χρονιά που έρχεται. Επιπλέον, η συνεργασία με τον Ajax θα συνεχιστεί και αυτήν την χρονιά, με μοναδικό στόχο την προώθηση των νέων ταλέντων από τις ακαδημίες του σωματείου. Όλοι είναι αισιόδοξοι, ότι η ομάδα θα τα καταφέρει, ενώ μια ματιά στις μεταγραφικές κινήσεις που έκαναν οι Αμπελόκηποι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, θα πείσει τους πάντες, ότι οι ποδοσφαιριστές που απέκτησε η ομάδα αποτελούν πολυτέλεια για την συγκεκριμένη κατηγορία.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ήρθαν: Καραπετιάν(Λάρισα ’88), Πότσης(Δόξα Ομορφοχωρίου), Καουνάς(Φλόγα Ευαγγελισμού), Βαλώζος(Θύελλα Ελάτειας), Χριστοδούλου(Δόξα Ομορφοχωρίου), Τσάμης(Άρης Κουλουρίου), Παπαρσένος(Ροδιακός), Σουρλίγκας(Πελασγιώτιδα), Τσάμπας(Βουκεφάλας), Κόντας(Κίσσαβος Συκουρίου), Χαρακόπουλος(ομάδα της Χαλκίδας), Τσάκε(Ηρακλής Λάρισας).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκ μέρους της διοίκησης της ομάδας, μίλησε ο παράγοντας κύριος Παντελής Γκεϊβαλίδης. Αναλυτικά όσα δήλωσε σε μορφή βίντεο:

Παντελής Γκεϊβαλίδης

">http://

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νέος τεχνικός της ομάδας, κύριος Θανάσης Σαλογιάννης σε μορφή βίντεο:

Θανάσης Σαλογιάννης

">http://

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών της ομάδας, δηλώσεις έκανε ο Γιάννης Πότσης. Αναλυτικά όσα είπε σε μορφή βίντεο:

Γιάννης Πότσης

">http://