Βαθμολογία

Πήρε και Οικονόμου η Βέροια

Μετά τον Στέφανο Σιόντη, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής ντύθηκε σήμερα στα κυανέρυθρα της Βέροιας. Ο λόγος για τον 26χρονο αριστερό αμυντικό Βαγγέλη Οικονόμου, ο οποίος βρέθηκε το απόγευμα στην πόλη της Βέροιας και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Βασίλισσα του βορρά! Τον περασμένο Ιανουάριο έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο και πήγε στη Σκωτία για να δοκιμαστεί στη νεοφώτιστη στην Πρέμιερ Λιγκ, Ρος Κάουντι. Εκεί, όχι μόνο έπεισε να αποκτηθεί, αλλά κέρδισε και θέση βασικού, βοηθώντας την ομάδα του να κάνει πορεία πρωταθλητισμού τη στιγμή που στόχος ήταν η παραμονή στην κατηγορία!
Η Ρος Κάουντι είχε 10 σερί αγώνες χωρίς ήττα (7 νίκες και 3 ισοπαλίες) με τον Οικονόμου στη σύνθεσή της, με αποκορύφωμα τη μεγάλη νίκη επί της Σέλτικ! Το νέο απόκτημα της Βασίλισσας, που εκτός από την θέση του αριστερού μπακ μπορεί να καλύψει και αυτή του αριστερού στόπερ, είναι διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, με την οποία αγωνίστηκε από το 2007 ως το 2009.
Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανέφερε τα εξής: «Είμαι ευχαριστημένος που έγινα μέλος της ομάδας της ΒΕΡΟΙΑΣ. Δηλώνω ότι θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και να δικαιώσω την επιλογή του προέδρου».