Βαθμολογία

Θέλουν να κάνουν την υπέρβαση στην Πελασγιώτιδα

Μια νέα χρονιά ξεκινάει και για την ομάδα της Πελασγιώτιδας, που και φέτος θα αγωνίζεται στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, το οποίο θα έχει νέα μορφή από του χρόνου, καθώς θα καταρτιστούν τρεις όμιλοι. Η ιστορική ομάδα της Λάρισας, φέτος έχει βάλει στόχο να κάνει την υπέρβαση και στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1’ ΕΠΣΛ, κάτι που θα γίνει μόνο μέσα από την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Πέρυσι η Πελασγιώτιδα, έκανε μια καλή πορεία στον όμιλο της, ενώ δημιούργησε και αρκετά προβλήματα στους πρωτοπόρους, κάνοντας ζημιές και κόβοντας βαθμούς. Φέτος, απ’ ότι φαίνεται αυτό δεν είναι αρκετό για τον προπονητή της ομάδας, κύριο Κώστα Τζουρτζουκλή, που όπως δήλωσε θέλει η ομάδα να ανέβει κατηγορία, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο. Επιπλέον, ακόμη ένα θετικό στην όλη υπόθεση, είναι ότι το κλίμα στην ομάδα είναι ιδανικό, πράγμα λογικό αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του σωματείου και γνωρίζονται χρόνια μεταξύ τους. Το athleticlarissa, βρέθηκε στα γήπεδα «Γ. Μητσιμπόνας», όπου η ομάδα κάνεις τις προπονήσεις της και σας παρουσιάζει σε μορφή βίντεο όλα όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ήρθαν: Αλέξανδρος Λαζαρίδης(Βούναινα), Θανάσης Γεωργίου(Δάφνη Γλαύκης)

Έφυγαν: Μάριος Κωστούλας(Ατρόμητος)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκ μέρους της διοίκησης, μίλησε ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, κύριος Γιώργος Σαλιαμπούκος. Αναλυτικά όσα είπε σε μορφή βίντεο:

Γιώργος Σαλιαμπούκος

">http://

Όσα δήλωσε ο προπονητής της Πελασγιώτιδας, κύριος Κώστας Τζουρτζουκλής σε μορφή βίντεο:

Κώστας Τζουρτζουκλής

">http://

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Πάνος Γελαλής, Βαγγέλης Κουτσιανούλης και Βασίλης Κιός. Αναλυτικά όσα είπαν σε μορφή βίντεο:

Πάνος Γελαλής

">http://

Βαγγέλης Κουτσιανούλης

">http://

Βασίλης Κιός

">http://