Βαθμολογία

Ακαδημία Βόλεϊ Ε.Α.Λαρισας

Η ακαδημία βόλλει Ε.Α.Λάρισας ανοίγει τις πόρτες της και φέτος για να υποδεχθεί τους μικρούς πρωταθλητές. Η μεγάλη ανταπόκριση από το νεανικό κοινό της Λάρισας,που οδήγησε στη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα παμπαίδων την προηγούμενη περίοδο, μας γέμισε με όρεξη και ζήλο για μία ακόμη εξίσου επιτυχημένη χρονιά. Στα τμήματα των ακαδημιών μας ασχολούνται οι Πατσιαούρας Αστέριος και Σιαμιώτης Αριστείδης.

Ο πρώτος αναλαμβάνει τα τμήματα των παίδων και εφήβων(αγόρια ηλικίας από Α' Γυμνασίου έως Λύκειο) και ο δεύτερος το τμήμα των παμπαίδων(αγόρια ηλικίας έως ΣΤ' Δημοτικού).

Οι προπονήσεις μας θα ξεκινήσουν Παρασκευή 30 Αυγούστου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: Πατσιαουρας Αστέριος(6932093571) Σιαμιώτης Αριστείδης(6982192147)

Ακαδημια Βολλει Φοινικας Λαρισας

Από φέτος έχουμε την χαρά να ανακοινώσουμε την δημιουργία τμημάτων υποδομής για το Γυναικείο Τμήμα Βόλλει του Φοίνικα Λάρισας. Δίνουμε την δυνατότητα στα κορίτσια κάθε ηλικίας να έρθουν και να δοκιμάσουν τις δυνατότητες τους. Προπονητής των τμημάτων θα είναι ο Σιαμιώτης Αριστείδης.

Οι προπονήσεις μας θα ξεκινήσουν Παρασκευή 30 Αυγούστου. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσε στο: Σιαμιώτης Αριστείδης(6982192147)