Βαθμολογία

Να κάνει την διαφορά θέλει η Λάρισα ‘88

Ακόμα μια χρονιά ξεκινάει για την Λάρισα ’88, με την ομάδα της πόλης μας να βρίσκεται και πάλι στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Πρόκειται για ένα σωματείο, το οποίο υπάρχει ακόμα, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, χάρη στην αγάπη και στο μεράκι που δείχνουν τόσο οι άνθρωποι της διοίκησης, όσο και το τεχνικό team αλλά και οι ποδοσφαιριστές.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα αυτήν λοιπόν, θα αγωνίζεται στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία ακόμη μια χρονιά και όλοι περιμένουν να καταρτιστούν οι όμιλοι, ούτως ώστε να ξέρουν τους αντιπάλους της. Πάντως, στο γήπεδο της Ανθούπολης, όπου προπονείται η Λάρισα ’88 γίνεται σκληρή δουλειά από όλους στις προπονήσεις, αφού όλοι έχουν όραμα για την φετινή χρονιά και θέλουν να κάνουν την διαφορά. Όπως μας είπαν οι άνθρωποι της ομάδας, φέτος στοχεύουν ψηλά και πάνω απ’ όλα θέλουν το σωματείο να παίξει καλό ποδόσφαιρο, ενώ πέρα από τα φιλικά τα οποία έχει κανονίσει η ομάδα, θα λάβει μέρος και στο τουρνουά «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης», ούτως ώστε να μπορεί η τεχνική ηγεσία να ελέγξει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών ενόψει του πρωταθλήματος. Το athleticlarissa βρέθηκε στο γήπεδο της Ανθούπολης και σας παρουσιάζει τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ήρθαν: Σιδηρόπουλος Σ.(Ελευθεριακός), Ζουφιλήτας Σ.(Αναγέννηση Καλοχωρίου), Γούπος Κ.(Πελασγιώτιδα), Γκούλιας Κ.(Δυναμό).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Νίκος Γκουτζουρέλας σε μορφή βίντεο:

">http://

Όσα είπε ο ένας εκ των προπονητών της ομάδας, κύριος Γιώργος Κόντης σε μορφή βίντεο:

">http://

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησε ο Γιάννης Τσιούρβας. Αναλυτικά όσα είπε σε μορφή βίντεο:

">http://

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ