Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Στρούνα ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ακόμη μία μετεγγραφή πραγματοποίησε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες, μία ημέρα μετά την ισοπαλία (3-3) στην Τρίπολη κόντρα στον τοπικό Αστέρα ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνούς Σλοβένου αμυντικού Αντραζ Στρούνα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Διεθνή Σλοβένο ποδοσφαιρστή Andraz Struna για τα επόμενα τρία χρόνια".
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στο pasgiannina.gr: "Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ γιατί μου αρέσουν οι ομάδες που έχουν φιλοδοξίες και από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ βρήκα ανθρώπους με φιλοδοξίες. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να δικαιώσω τον πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με επέλεξαν να έρθω στην ομάδα".
Ο Andraz Struna έχει γεννηθεί στις 23 Απριλίου 1989, έχει ύψος 1,85 και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Σλοβενίας με την οποία αγωνίσθηκε και στον πρόσφατο αγώνα με αντίπαλο την Φιλανδία.. Προηγούμενη ομάδα του η CRACOVIA Πολωνίας».