Βαθμολογία

Έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα ο Αστέρας Μελισσοχωρίου

Ξεκίνησαν και για φέτος τα βάσανα για τον Αστέρα Μελισσοχωρίου, που άρχισε την προετοιμασία του ενόψει της νέας χρονιάς στην Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία, το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο του χωριού. Ο Αστέρας, που όλα αυτά τα χρόνια παραδοσιακά στηρίζεται σε νεαρούς αθλητές, φαίνεται να κάνει ένα νέο ξεκίνημα και όλοι στο σωματείο είναι αισιόδοξοι πως κάτι καλό θα βγει από την χρονιά που έρχεται.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα, ανανεώθηκε πλήρως κατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, είτε με ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν, είτε με καινούριους που ήρθαν για να βοηθήσουν την προσπάθεια, ενώ παράλληλα στην αντρική ομάδα προστέθηκαν και κάποια ποδοσφαιριστές από τα μικρότερα τμήματα του σωματείου, οι οποίοι όχι μόνο θα βοηθήσουν, αλλά ταυτόχρονα θα αποκτήσουν και πολύτιμες εμπειρίες στο δυνατό πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής. Άλλωστε, οι άνθρωποι της ομάδας, όπως ανέφεραν και στις δηλώσεις τους, έχουν ως προτεραιότητα την ανάδειξη νέων ταλέντων και προς αυτήν την κατεύθυνση θέλουν να δουλέψουν μέσα στην χρονιά.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ήρθαν: Ζαφειρούλης Κ.(Αστραπή Νέας Πολιτείας), Ζαφειρούλης Δ.(Αστραπή Νέας Πολιτείας), Αποστόλου Λ.(Αστραπή Νέας Πολιτείας), Γάτσιος Δ.(ομάδα των Τρικάλων), Κλεισιάρης Ζ.(Ελευθεριακός), Κουτσογιάννης Θ.(Λαρισαϊκός), Μπουτίνας Γ.(Αναγέννηση Καλοχωρίου), Τζιάρτας Γ.(Καστρί), Λιάγκας Γ.(Αστραπή Δελερίων), Ζαχαρούλης Β.(Δήμητρα Αγιάς), Ζαφειρίου Θ.(Ιπποκράτης), Ακριβοσούλης Α.(Ιπποκράτης), Λώζος Α.(Ιπποκράτης), Βαλώζος Α.(Προμηθέας), Βαλώζος Β.(Προμηθέας), Ζουρλαδάνης Α.(Προμηθέας), Μπαζούλης Κ.(Ηρακλής Χάλκης), Παπαδούλης Ν.(Μυραϊκός), Μελετιάδης Μ.(Κεραυνός Δρυμού), Κατιγιάννης Γρ.(Μυραϊκός).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Γιώργος Αγγελούλης σε μορφή βίντεο:

">http://

Όσα ανέφερε ο προπονητής της ομάδας, κύριος Ηλίας Αράπης, σε μορφή βίντεο:

">http://

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της ομάδας, μίλησαν οι Γιώργος Λιάγκας και Θέμης Κουτσογιάννης. Αναλυτικά όσα είπαν σε μορφή βίντεο:

Γιώργος Λιάγκας

">http://

Θέμης Κουτσογιάννης

">http://