Βαθμολογία

«Αρκετά αρνητικά στοιχεία»

Μακριά από τον καλό εαυτό τους έμειναν οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών στο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στο Φλόριντα Στέιτ.
Οι Έλληνες διεθνείς δεν ικανοποίησαν με την εμφάνισή τους, πλην του Βασίλη Καββαδά που άφησε θετικές εντυπώσεις. Ο Νίκος Ζήσης παραδέχθηκε πως τα αρνητικά στοιχεία στο παιχνίδι τους ήταν πολλά, ωστόσο το χρονικό σημείο που συνέβη αυτό είναι ιδανικό, καθώς προλαβαίνουν να τα διορθώσουν. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για την εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στο Φλόριντα Στέιτ: «Ήταν ένα παιχνίδι προετοιμασίας με αρκετά αρνητικά στοιχεία για εμάς, αλλά αυτό μόνο καλό μπορεί να μας κάνει για να τα δούμε και να τα βελτιώσουμε. Είχαμε συνηθίσει να κερδίζουμε παιχνίδια με 30 πόντους, αλλά τώρα δεν συνέβη, όμως αυτό που έχει σημασία στην παρούσα φάση είναι όχι το αποτέλεσμα, αλλά να βλέπεις τι χρειάζεται να βελτιώσεις».

Για το εάν θεωρεί πως έδειξαν θετικά στοιχεία ή όλα κύλησαν άσχημα: «Είχαμε και κάποια καλά στοιχεία στο παιχνίδι μας. Συμφωνώ ότι ο Βασίλης Καββαδάς ήταν ο καλύτερος παίκτης, είχε τρομερή ενέργεια μέσα στο γήπεδο και μας βοήθησε. Συνεχίζουμε, τώρα, την προετοιμασία».

Για την πορεία της προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδας: «Τώρα, βρισκόμαστε στη μέση της προετοιμασίας με πολλή κούραση και δυνατές προπονήσεις και δουλεύουμε πάρα πολύ για να είμαστε έτοιμοι στις 4 Σεπτεμβρίου. Τώρα, που αλλάζει η διεξαγωγή των αγώνων και έχουμε 11 παιχνίδι σε σύντομο χρονικό διάστημα, όλοι μας είναι χρήσιμοι».

Για τους φιλάθλους, που βρέθηκαν στο κλειστό στα Δύο Αοράκια: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που γέμισε το κλειστό κι ελπίζουμε να έρθει και στο αυριανό παιχνίδι να μας ενισχύσει (18/08, 21.00, κόντρα στην Εθνική Μεγάλης Βρετανίας».