Βαθμολογία

Χασομέρης και Ζος στον Πανθρακικό

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Χασομέρη και Maxime Josse.

Το βιογραφικό του Δημήτρη Χασομέρη

Ο Δημήτρης Χασομέρης γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου 1989 στην Κομοτηνή. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα πραγματοποίησε στην ομάδα της Μεσσούνης του Νομού Ροδόπης. Η επαγγελματική του καριέρα άρχισε στην Skoda Ξάνθη και από εκεί σε Ατσαλένιο, Μακεδονικό και Αναγέννηση Επανομής. Τα τελευταία 2 χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα της Λάρισας έχοντας 53 εμφανίσεις και 7 τέρματα.

Το βιογραφικό του Maxime Josse

Ο Maxime Josse γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου 1987 στο Saint Quentin της Γαλλίας. Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία 17 ετών με την Γαλλική Sochaux το 2005 όπου και έμεινε έως το 2011 πραγματοποιώντας 39 εμφανίσεις. Ενδιάμεσα αγωνίστηκε ως δανεικός με τις Γαλλικές Stade Brestois (20 εμφανίσεις) και Angers SCO (6 εμφανίσεις). Το 2011 μετακόμισε την Βουλγαρική Litex Lovech με την οποία πραγματοποίησε 19 εμφανίσεις. Τελευταίος του σταθμός ήταν ο Bnei Sakhnin του Ισραήλ με απολογισμό 17 εμφανίσεις. Έχει αγωνιστεί με όλες τις “μικρές” Εθνικές ομάδες της Γαλλίας, κατακτώντας το 2004 το πρωτάθλημα Παίδων Ευρώπης».