Βαθμολογία

Αέρας ανανέωσης στον Τοξότη

Ο Τοξότης, πέρυσι έκανε μια αξιοπρόσεκτη πορεία, στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ, αφού σε κάθε αγώνα κατόρθωνε να εντυπωσιάζει με τα πολλά γκολ που πετύχαινε, ενώ και η απόδοση των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο ήταν εξίσου εντυπωσιακή. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο, ότι αν και νεοφώτιστος στην κατηγορία, μέχρι τελευταία στιγμή κυνηγούσε μια προνομιούχο θέση που θα του έδινε το εισιτήριο για την μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Φέτος, η ομάδα του Χρήστου Γκάτα, αρκετά αλλαγμένη από την προηγούμενη σεζόν, μιας και αποχώρησαν αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές, θα προσπαθήσει να κάνει αυτό που κάνει χρόνια τώρα. Να βασιστεί σε νέα παιδιά, στα οποία θα δώσει την ευκαιρία να παίξουν και να ευχαριστηθούν το ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα θα πρέπει να αφομοιωθούν στο υπάρχον σύνολο τα νέα αποκτήματα της ομάδας. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι ο ικανότατος τεχνικός θα κάνει ότι περισσότερο περνάει από το χέρι του, ώστε φέτος ο Τοξότης να πρωταγωνιστήσει και πάλι στα γήπεδα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ήρθαν: Φαρμάκας(Δόξα Ομορφοχωρίου), Ντόντος(Όλυμπος Γόννων), Δρυστέλλας(Αμπελόκηποι), Τσακουρίδης(ΑΕΔ Νίκαιας).

Έφυγαν: Ποπέσκου, Βελίδη, Παζιάνας, Παππάς.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εκ μέρους της διοίκησης του Τοξότη, μίλησε ο κύριος Χρήστος Γκαραβέλης, τονίζοντας τα εξής: «Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Τοξότης θα παίξει πολύ καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο, ενώ στόχος μας είναι να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά. Το πρωτάθλημα φέτος, θα είναι αρκετά δύσκολο φέτος και για εμάς πιστεύω ακόμη περισσότερο, επειδή έφυγε ένα μεγάλο μέρος του βασικού κορμού και ήρθαν πολλά νέα και μικρά παιδιά. Από εκεί και πέρα, δουλεύουμε πολύ σκληρά και ελπίζουμε να κάνουμε κάτι καλό».

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Χρήστος Γκάτας, ανέφερε τα εξής στις δηλώσεις του: «Κατ’ αρχήν να ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία για όλα τα σωματεία και επιτυχίες. Η ομάδα μας φέτος έχει συγκεκριμένο πλάνο και στόχο και αυτός είναι να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίζει ποδόσφαιρο και θα το ευχαριστιέται, ενώ παράλληλα θέλουμε να βοηθάμε και τα νέα παιδιά να αναρριχηθούν ποδοσφαιρικά. Φέτος η χρονιά είναι περίεργη για εμάς, διότι δυστυχώς χάσαμε αρκετούς ποδοσφαιριστές από την βασική ενδεκάδα, ωστόσο αυτό δεν μας πτοεί. Ανεβάσαμε ήδη κάποια παιδιά από το εφηβικό, έγιναν και μερικές προσθήκες και νομίζω ότι μια δυο μεταγραφές ακόμη τις χρειάζεται η ομάδα. Έχουμε καιρό μπροστά μας, ενώ αύριο έχουμε το πρώτο φιλικό για να δούμε που είμαστε και συνεχίζουμε πάνω στο πλάνο που έχουμε χαράξει εδώ και δύο χρόνια. Αύριο έχουμε ένα φιλικό με τον Σμόλικα στην Φαλάνη και μετά στις 20 του μηνός θα παίξουμε μέσα στην Νέα Πολιτεία. Σίγουρα θα ακολουθήσουν κι άλλα φιλικά μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, προγραμματίζοντας πάντα το πότε θα οριστεί το κύπελλο και το τουρνουά Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης, στο οποίο και θα συμμετέχουμε».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, μίλησαν οι Στέλιος Καραλής και Ραφαήλ Τσακνάκης. Αναλυτικά όσα είπαν:

Στέλιος Καραλής: «Φέτος ξεκινάει μια καινούρια χρονιά και θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους και χωρίς τραυματισμούς. Όσον αφορά την ομάδα, δουλεύουμε πάλι με νέα παιδιά, όπως είναι η φιλοσοφία της ομάδα τόσα χρόνια. Στόχος μας είναι μια καλή πορεία και στο τέλος θα δούμε τι θα βγει».

Ραφαήλ Τσακνάκης: «Κατ’ αρχήν θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους, σε όλες τις ομάδες και σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Φέτος, είναι μια ξεχωριστή χρονιά, μιας και πολλοί παίκτες που αποτελούσαν πέρυσι τον βασικό κορμό έφυγαν. Η ομάδα απέκτησε νεαρούς παίκτες και όλοι μαζί καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος, οι οποίες φέτος θα είναι αυξημένες. Υπό τις οδηγίες του κυρίου Χρήστου Γκάτα, του προπονητή μας, ευελπιστούμε να κάνουμε μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και να εξαντλήσουμε όσες ευκαιρίες έχουμε για την άνοδο».