Βαθμολογία

Άρχισαν τα «βάσανα» για τον Δολιχιακό

Άρχισαν τα βάσανα για τους ποδοσφαιριστές του Δολιχιακού μιας και την Τετάρτη 7/08/13  18:00 ξεκίνησε την προετοιμασία στο γήπεδο της Δολίχης. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρόν, μαζί και οι νεοαποκτηθέντες Μουλογιάννης Γιάννης και Ζιάκος Σωκράτης ( από ΠΑΣ Βουβάλας).

Ο πρόεδρος του Δολιχιακού Θεόκλητος Τσιόγκας είπε χαρακτηριστικά: Kαλωσορίζω τα νέα  παιδιά στην ομάδα όπου ο Μουλογιάννης είναι παλιός γνώριμος σε όλους σας. Εύχομαι από τη μεριά μου να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά, να είστε όλοι υγιείς και στόχος είναι ο αθλητισμός και όχι ο πρωταθλητισμός.

Ο προπονητής Καζάκης Κώστας: H φιλοσοφία της ομάδας δεν αλλάζει η οποία είναι το καλό ποδόσφαιρο. Με τη βοήθεια της διοίκησης και το καλό κλίμα στην ομάδα πιστεύω θα πάνε όλα καλά διότι το ρόστερ παρέμεινε το ίδιο και ενισχυθήκαμε με καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Πιστεύω ότι θα κάνουμε μια καλή πορεία στη κατηγορία καθώς δουλεύουμε καθημερινά και σκληρά γι αυτό υπάρχει αισιοδοξία. Εύχομαι σε όλα τα σωματεία του νομού καλή αγωνιστική χρονιά.

Μουλογιάννης Γιάννης: Eίμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Δολιχιακό μετά από ένα χρόνο απουσίας. Οι άνθρωποι του Δολιχιακού με εμπιστεύτηκαν για δεύτερη φορά και θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Η «πρώτη» προπόνηση αποτελόυμενη από 25 ποδοσφαιριστές περιλάμβανε αρχικά, ζέσταμα και στη συνέχεια οικογενειακό διπλό, όπως συνηθίζει στην πρώτη προπόνηση ο έμπειρος τεχνικός Καζάκης Κώστας. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ιδιαίτερα ευδιάθετοι δείχνοντας από την πρώτη μέρα πως είναι πρόθυμοι να δουλέψουν σκληρά. Οι προπονήσεις γι αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιούνται καθημερινά 19:00 στο γήπεδο Δολίχης.

Ακόμα, το παρόν στην “πρώτη” προπόνηση έδωσαν και τα μέλη το Δ.Σ του σωματείου. Στις 22 και 24 Αυγούστου έχουν προγραμματιστεί τα πρώτα φιλικά με Προοδευτική Βερδικούσιας (εκτός) και Δόξα Αργυροπουλίου (εκτός) αντίστοιχα.

Θεοδωράκης Σταύρος
dolihiakos.wordpress.com