Βαθμολογία

Πουλίδο έως το 2015

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός συμφώνησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Δημήτρη Ηλιάδη για την ανανέωση - επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, εκτιμώντας την προσφορά του Μάρτιν Ρούμπεν Πουλίδο στην ομάδα μας, αποφάσισε να προχωρήσει στην ανανέωση - επέκταση του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο. Ο 34χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός, που βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Δημήτρη Ηλιάδη για την ανανέωση - επέκταση του συμβολαίου του μέχρι τον Ιούνιο του 2015».

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη για αυτή την εξέλιξη, ο Ρούμπεν Πουλίδο είπε: «Είμαι χαρούμενος που συμφώνησα με τον πρόεδρο για να παραμείνω στην ομάδα για έναν ακόμη χρόνο. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Στο διάστημα που βρίσκομαι στον Άρη έχω δεθεί τόσο με την ομάδα όσο και με τον κόσμο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη συνεργασία που έχω με όλους.

Ο Άρης είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είναι τιμή να φοράς τη φανέλα του και η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη πόλη για να ζεις. Φέτος γίνεται ένα νέο ξεκίνημα. Εύχομαι να είμαι υγιής και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Και Καρασαλίδης στον Άρη

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αριστοτέλη Καρασαλίδη. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας. Ο Αριστοτέλης Καρασαλίδης γεννήθηκε στις 03/05/1991 στη Θεσσαλονίκη (κατάγεται από τα Κ. Πορρόια Σερρών), έχει ύψος 1,86 και βάρος 83 κιλά. Τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους φορούσε τη φανέλα του Πανσερραϊκού, ενώ τη σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε διαδοχικά στην Αναγέννηση Γιαννιτσών και στον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας με υποσχετική από τον ΠΑΟΚ».