Βαθμολογία

Ανανεωμένος και έτοιμος ο Βουκεφάλας

Ξεκίνησε και ο Βουκεφάλας την προετοιμασία του, ενόψει της νέας χρονιάς και αν μη τι άλλο, φέτος η κατάσταση προοιωνίζεται καλή για την ομάδα της Λάρισας, η οποία ανανεώθηκε αρκετά σε όλους τους τομείς και είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Α1’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Πέρυσι, ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον Βουκεφάλα, που πάλεψε μέχρι τέλους για να παραμείνει στην κατηγορία, ωστόσο φέτος οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να κάνουν το κάτι παραπάνω και να ενισχύσουν το υπάρχον σύνολο με έμπειρους και καλούς ποδοσφαιριστές. Φυσικά, όλοι στην ομάδα λένε πως προέχει η άνετη παραμονή και από εκεί και πέρα υπάρχει χρόνος για περαιτέρω σχεδιασμό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στην χρονιά θα φανεί το αποτέλεσμα.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Ήρθαν: Λαζάρου (Μανδραϊκός), Χαλβατζάρας (Ένωση Συκεών), Τσιόπας (Όλυμπος Γόννων), Νάτσης (από ομάδα των Τρικάλων), Παπαδημητρίου (Σιδηροδρομικός Σταθμός Ραψάνης), Γεωργαντζιάς (Δαμασιακός), Μπατζιανούλης (Δήμητρα Αγιάς), Ευσταθιάδης (ΠΑΟΛ Αβέρωφ).

Υπό δοκιμή: Χατζής (Αστέρας Νέου Περιβολίου), Κοκκάλας (Ατρόμητοι/Θύελλα), Παπαγιαννούλης (Ομόνοια).

Έφυγαν: Τσιουτσιούμης (Αστραπή Νέας Πολιτείας), Πικούλης (Κίσσαβος Συκουρίου).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ο πρόεδρος της ομάδας, κύριος Ιωάννης Μπατζιόλας, επεσήμανε τα εξής στις δηλώσεις του: «Φέτος η ομάδα μας οργανώθηκε σε όλους τους τομείς καθώς μπήκαν και νέα άτομα στη διοίκηση ενώ παράλληλα ξεκινήσαμε και συνεργασία με τη διοίκηση του Αστέρα Μελισσοχωρίου, την οποία και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων της για την προετοιμασία της ομάδας μας. Φυσικά, βασικός αρωγός στην προσπάθειά μας είναι για 2η χρονιά η κ. Σούλα Αλευρίδου, η οποία και βρίσκεται δίπλα μας σε κάθε μας ανάγκη και μας λύνει όλα τα προβλήματα. Όσον αφορά τα αγωνιστικά, έχουμε 10 μέρες που ξεκινήσαμε προετοιμασία με νέο προπονητή, το Σπύρο Μούτσιο και αρκετά νέα παιδιά καθώς έχουμε ήδη ολοκληρώσει 7 σημαντικές μεταγραφές ώστε να δημιουργήσουμε ένα αξιόλογο και ανταγωνιστικό ρόστερ που θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 που ξεκινάει σε 1 μήνα. Ο στόχος της ομάδας είναι αρχικά να παίζουμε ωραίο και ελκυστικό ποδόσφαιρο ώστε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο καθώς ο κόσμος αγαπάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και θέλουμε να αγαπήσει και την ομάδα μας και στη συνέχεια να μπορέσουμε να προωθήσουμε αρκετά από τα νέα παιδιά που βρίσκονται στο ρόστερ μας και έχουν όλο το μέλλον στα πόδια τους»

Ο προπονητής της ομάδας, κύριος Σπύρος Μούτσιος, στις δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Η ομάδα άλλαξε ρόλο σε πολλά επίπεδα. Ξεκινάμε με νέες φιλοδοξίες και πολλά όνειρα. Ήρθαν αρκετά αξιόλογα παιδιά στην ομάδα και είμαι ικανοποιημένος. Πολλοί μας θεωρούν φαβορί, ωστόσο κατά την άποψή μου τα φαβορί φαίνονται μέσα στο γήπεδο και ως εκ τούτου δεν είμαστε φαβορί. Θέλουμε πρώτα να γίνουμε ομάδα και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και από εκεί και πέρα όσο ψηλότερα φτάσουμε. Στην αρχή στόχος μας θα είναι η παραμονή και αν έρθει κάτι καλύτερο στην συνέχεια το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το επιδιώξουμε».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησαν οι Γιάννης ΓκρέτσηςΒαγγέλης Χαρούλης και Χαλβατζάρας Βασίλης. Αναυτικά όσα δήλωσαν:

Γιάννης Γκρέτσης: «Κατ’ αρχάς καλή χρονιά σε όλους. Εμείς αυτό που περιμένουμε φέτος από την ομάδα μας είναι καθαρά και μόνο να πρωταγωνιστήσουμε, διότι φέτος έγινε σοβαρή και επαγγελματική προσπάθεια από την αρχή, με οργάνωση και μεράκι. Πιστεύω ότι φέτος η ομάδα θα τα καταφέρει και θα ανέβει κατηγορία».

Βαγγέλης Χαρούλης: «Θεωρώ ότι φέτος η ομάδα είναι πολύ πιο δυνατή σε σχέση με πέρυσι και ως εκ τούτου πιστεύω ότι θα είναι περισσότερο ανταγωνιστική. Διαθέτουμε πολύ καλό υλικό, τόσο το υπάρχον σύνολο όσο και οι νέες προσθήκες που έχουν γίνει και πιστεύω ότι θα βοηθήσουν πολύ. Μακάρι να έχουμε μια καλή χρονιά και πάνω απ’ όλα να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο που θα παίξουμε».

Χαλβατζάρας Βασίλης: «Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να ανέβουμε κατηγορία φέτος. Ο Βουκεφάλας είναι ένα υγιές σωματείο και πιστεύω ότι με δουλειά στις προπονήσεις αλλά πάνω απ’ όλα με προσπάθεια θα καταφέρουμε στο τέλος να πετύχουμε τον στόχο μας».