Βαθμολογία

«Χαρούμενος που ήρθα στην ΑΕΛ»

Για την μεταγραφή του στην ΑΕΛ μίλησε στο www.scorernews.gr ο Γιώργος Σαϊτιώτης. Ο έμπειρος επιθετικός, τόνισε μεταξύ άλλων, πως είναι πολύ χαρούμενος που ανήκει στην ΑΕΛ, ενώ χαρακτήρισε φανταστικές της εγκαταστάσεις του θεσσαλικού συλλόγου.

Παράλληλα, ο 30χρονος άσος ανέφερε πως η ομάδα του θα πρέπει να αποδείξει στον αγωνιστικό χώρο τον τίτλο του φαβορί για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε: «οι φανέλες δεν παίζουν μπάλα».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργος Σαϊτιώτη στο www.scorernews.gr:

-Γιώργο ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις στην Λάρισα; «Ο σύλλογος έχει φανταστικές εγκαταστάσεις. Ήρθα σε πολύ μεγάλη ομάδα και θέλω να καθιερωθώ στην ΑΕΛ. Για να καταφέρω όμως και να πετύχω στον σύλλογο χρειάζεται πολύ δουλεία και είμαι έτοιμος να δουλέψω σκληρά».

-Πολλοί λένε ότι η ΑΕΛ είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.. «Η ΑΕΛ σίγουρα είναι το φαβορί για την άνοδο και αυτό για να γίνει πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν πρέπει να μείνουμε απλά στο γεγονός πως είμαστε το φαβορί. Οι φανέλες δεν παίζουν μπάλα».

-Πως βλέπεις την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας; «Έχει ενισχυθεί η ομάδα. Έχουν έρθει πολύ καλοί παίκτες και με τον κορμό που έχει μείνει από την περασμένη περίοδο, πιστεύω θα δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό σύνολο».

-Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στους φίλους της ΑΕΛ; «Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν να έρθω σε αυτή την ομάδα. Εγώ το μόνο που θέλω να πω, είναι πως βάλω τα δυνατά μου και θα προσπαθήσω να δικαιώσω αυτούς τους ανθρώπους. Στον φιλάθλους της ΑΕΛ έχω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στον σύλλογο και τόσο εγώ όσο και οι συμπαίκτες μου θέλουμε να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που ανήκει. Τα υπόλοιπα μέσα στο γήπεδο...».

-Εκτός από της ΑΕΛ, υπήρχαν άλλες προτάσεις προς το πρόσωπο σου; «Υπήρχαν προτάσεις από κάποιες ομάδες, όμως μόλις έμαθα για το ενδιαφέρον της ΑΕΛ, σκεφτόμουν μόνο την ΑΕΛ. Όπως είπα και πριν, είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα της ΑΕΛ».

Πηγή: scorernews.gr