Βαθμολογία

Οι πολίστες του ΝΟΛ στην πισίνα με το athleticlarissa.gr

ΤΡΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΚΟΥΛΟΥΚΤΣΗΣ – ΜΠΕΖΙΛΙΩΤΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ) ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΛ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ…

Η ομάδα του ΝΟΛ, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, με καθοδηγητή στον πάγκο της τον Κώστα Γαλανόπουλο, έχει ξεκινήσει τις φετινές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Α2, και έχει ήδη αγωνιστεί στον πρώτο γύρο της α΄φάσης στον όμιλο με τον Α.Ν.Ο.Γλυφάδας, τον Τρίτων Αμαρουσίου και τον Νηρέα Λαμίας.

Συνέντευξη στον Χρήστο Γκατζούλη

Ο απολογισμός έως τώρα 2 ήττες και μια νίκη. Αυτή τη στιγμή, διαθέτει ίσως το πιο νεανικό σύνολο της κατηγορίας και προετοιμάζεται για τον δεύτερο γύρο της α' φάσης που θα αντιμετωπίσει ξανά τις ίδιες ομάδες. Με μια όμως μεγάλη διαφορά, η ομάδα αυτή τη φορά θα κατέβει πλήρης και αρκετά ενισχυμένη, μιας και «ξαναπέσαν» στο νερό τις τελευταίες 2 εβδομάδες και οι μαθητές που έδιναν πανελλήνιες. Στόχος της χρονιάς είναι η παραμονή στην Α2.

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε στο κλειστό κολυμβητήριο της πόλης και είχε την ευκαιρία να… ανακρίνει τρεις πολίστες του ΝΟΛ πριν την προπόνησή τους. Ταυτόχρονα το πρόγραμμα περιελάμβανε και φωτογράφιση για τις ανάγκες της συνέντευξης.

Η φωτογράφιση χωρίστηκε σε δύο μέρη. Έξω από την… πισίνα και μέσα στα… ντουζ! Το τι ακριβώς έγινε θα μπορέσετε να το απολαύσετε πιο κάτω σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη, από τρία νέα παιδιά που αγαπούν το πόλο και προσπαθούν μέσα από την ομάδα να αναδείξουν τις ικανότητές τους.

Οι πολίστες που… αποκαλύφθηκαν στο athleticlarissa.gr ήταν οι Κουλουκτσής Αλέξανδρος, Μπεζιλιώτης Θάνος και Οικονόμου Στέλιος. Μίλησαν για τους προσωπικούς τους στόχους τη φετινή προσπάθεια αλλά και άλλα πολλά…

Κουλουκτσής Αλέξανδρος: Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σωθεί ο ΝΟΛ

«Είμαι αρχηγός του ΝΟΛ τα τελευταία δύο χρόνια και αγωνίζομαι περίπου 12 χρόνια εδώ. Είμαι γεννηθείς το 1986 και είμαι τελειόφοιτος της σχολής ιατρικής εδώ στην πόλη μου. Είχα αγωνιστεί παλαιότερα σε μια Σουηδική ομάδα και υπήρξα πρωταθλητής εκεί και τα τελευταία οκτώ χρόνια αγωνίζομαι και στην Εθνική Σουηδίας γιατί έχω Σουηδικό διαβατήριο μιας και εκεί γεννήθηκα.

Όσον αφορά τη φετινή χρονιά, αυτό είναι μια μεγάλη κουβέντα γιατί η ομάδα έχει κάποιους παίκτες που μπορούν να σταθούν ακόμη και σε μεγαλύτερη κατηγορία και σε καλές σχετικά ομάδες, αλλά είναι λίγοι και αυτό σημαίνει πως τρεις με τέσσερις «κούκοι» δεν φέρνουν την άνοιξη, χρειάζονται περισσότεροι παίκτες.

Στόχος είναι η παραμονή, η ομάδα μας είναι μια νεανική ομάδα. Ο ΝΟΛ βασίζεται φέτος σε παιδιά το 94’ – 95’ οι περισσότεροι και κάποιοι το 98’, με κάποιες μικρές εξαιρέσεις οπότε όπως γίνεται αντιληπτό θα είναι δύσκολα τα πράγματα φέτος. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να σωθούμε και του χρόνου βλέπουμε.

Εγώ προσωπικά θέλω η ομάδα να τα καταφέρει τίποτα άλλο δεν με ενδιαφέρει. Εάν το καταφέρουμε θα νιώσω πως έκλεισε ιδανικά τη χρονιά γιατί τα περισσότερα παιδιά έλειπαν από το κολυμβητήριο και αναφέρομαι στους 95άριδες επειδή έδιναν Πανελλήνιες και είναι 2-3 μεταγραφές που μένουν στην Αθήνα και ουσιαστικά έκανα εγώ μόνος μου προπόνηση με τους 98άριδες, άρα ήταν σα να έκανα προπόνηση σε μια ομάδα εφήβων και αυτό δεν σε βοηθά να βελτιωθείς. Παρόλα αυτά η χρονιά κύλισε και τώρα κοιτάμε πως θα σωθούμε στην κατηγορία. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Μπεζιλιώτης Θάνος: Αν υποβιβαστούμε θα καταστραφεί η ομάδα!

«Είμαι γεννηθείς το 1994, από τις υποδομές του ΝΟΛ. Ξεκίνησα να ασχολούμαι με την υδατοσφαίριση από την έκτη δημοτικού μέχρι και σήμερα. Η μεγαλύτερη διάκριση που έχω στο ενεργητικό μου είναι το ασημένιο μετάλλιο το 2010 με την Εθνική ομάδα Εφήβων στη Γερμανία.

Οι στόχοι που έχουμε φέτος ως ομάδα είναι πρώτα απ’ όλα η παραμονή, προσπαθούμε να βασιστούμε σε παιδιά του συλλόγου. Αν δει κάποιος το ρόστερ, οι περισσότεροι παίκτες είναι κάτω των 18 και τρεις μόνο μεγαλύτεροι.

Αυτό που θέλουμε ως ομάδα τα επόμενα 2-3 χρόνια να μην υπάρχει καμία μεταγραφή στο ΝΟΛ να μπορέσουμε να σταθούμε στην Α2, γιατί κακά τα ψέματα αν «πέσουμε» φέτος κατηγορία θα καταστραφεί η ομάδα της Λάρισας, δεν υπάρχει μέλλον. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Προσωπικά αυτό που θέλουμε είναι πρώτα απ’ όλα να μείνουμε, δεύτερον να κάνω μια καλή εμφάνιση και θα προσπαθήσω να με δούνε κάποιες ομάδες για να κάνω το βήμα παραπάνω…».

Οικονόμου Στέλιος: Θα πραγματοποιηθεί ο στόχος της παραμονής

«Είχα αρχίσει με την κολύμβηση αρχικά, πήγαινα δέκα χρόνια, μετά άρχισα πιο αργά το πόλο, έχω πέντε χρόνια τώρα που ασχολούμαι. Περισσότερο άλλαξα άθλημα γιατί βαρέθηκα να κολυμπάω, το πόλο είναι πιο διασκεδαστικό. Στην πορεία ανακάλυψα πως μου αρέσει και δέθηκα με τα παιδιά γιατί ήμασταν μαζί στην κολύμβηση και χτίσαμε μια καλή ομάδα, είχαμε φτάσει να παίξουμε μέχρι και Πανελλήνιο πρωτάθλημα στην τελική φάση.

Τώρα είμαστε στην αντρική ομάδα, έχουμε παίξει μέχρι στιγμής μια φάση. Τα αποτελέσματα ήταν αναμενόμενα, αφού οι άλλες δύο ομάδες ήταν επιπέδου Α1. Εμείς θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία, πιστεύω θα πραγματοποιηθεί ο στόχος αφού προπονούμαστε σκληρά, τα περισσότερα παιδιά είμαστε μικρά σε ηλικία, αλλά δεμένα μεταξύ μας, οπότε πιστεύω θα πάμε καλά.

Την ενασχόλησή μου με το πόλο την βλέπω σαν χόμπι και όχι σαν επάγγελμα. Για μένα πρωτεύον είναι να σπουδάσω και ταυτόχρονα σε όποια πόλη είμαι να αγωνίζομαι».