Βαθμολογία

Κερδισμένο το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας…

2nd All – Star (arenalarissa.gr)

400 και πλέον φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού Λάρισας, φώναξαν βροντερό παρών στο γήπεδο της Νεάπολης το απόγευμα της Πέμπτης, στέφοντας με απόλυτη επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την διοργάνωση, η οποία πλέον γίνεται… θεσμός! 44 ποδοσφαιριστές, 4 προπονητές και 3 διαιτητές προσέφεραν πλούσιο… θέαμα στους 400 και πλέον φιλάθλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Στα του αγώνα, το ματς το οποίο ουσιαστικά πέρασε και σε δεύτερη μοίρα, έληξε ισόπαλο 1 – 1 με τους Αντώνη Λίταινα και Παναγίωτη Φουσίκα με τις διαφορές τους, οι δύο ομάδες να της λύνουν στην διαδικασία των πέναλτι, εκεί όπου η Α΄ΕΠΣ Λάρισας, πανηγύρισε τη νίκη για δεύτερη σερί χρονιά επικρατώντας στα πέναλτι με 7 – 6.

Το Φιλμ του Αγώνα

46′ Δυνατό σουτ του Φουσίκα η μπάλα κατέληξε άουτ.

50′ 1 – 0 Λάθος του τερματοφύλακα Μάνου με τον Λίταινα να το εκμεταλλεύεται και με κοντινό σουτ να ανοίγει το σκορ στο 2nd Αll– Star Football.

52′ 1 – 1 Σουτ από πλάγια του Φουσίκα για την ομάδα της A΄1 με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Κουτσοκέρα.

54′ Χαμένο τετ – α – τετ του Κώστα Σουγλή για την Α΄ αφού δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ το σουτ που έκανε με την μπάλα να βρίσκει στο σώμα του τερματοφύλακα του Αχιλλέα Φαρσάλων Κουτσοκέρα.

66′ Δυνατό σουτ του Δάσσιου και δύσκολη απόκρουση του τερματοφύλακα Μάνου με την μπάλα να καταλήγει κόρνερ.

Α΄ ΕΠΣ Λάρισας (Νίκος Ανδρέου – Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Τρούκης, Κουκούλης, Αντωνίου, Σιμψιρής, Βογιατζής, Αετόπουλος, Κόλα, Δάσσιος, Παλιούρας, Καραίσκος, Λούγκος.

Έπαιξαν και οι: Κουτσοκέρας, Πρίφτης, Γεωργόπουλος, Βαρσάμης, Λίταινας, Κ. Μούμος, Ιωαννίδης.

Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας (Χρήστος Γκάτας – Κώστας Μπακατσής): Μαγαζιώτης, Μητρακούλης, Μαντζαφλάρας, Μουσιάρης, Πατσιούρας, Σαμαράς, Τσούτσικας, Μακανίκας, Κολοβός, Τσινούδης, Τσιρβούλης.

Έπαιξαν και οι: Μάνος, Αλεξόπουλος, Νταλαγιώργος, Ναίμ, Ζιούστης, Ευσταθιάδης, Τάκε, Κ. Σουγλής, Φουσίκας.

Η διαδικασία των πέναλτι

1 – 0 Ζιούστης για Α΄1
1 – 1 Δάσσιος για Α΄
2 – 1 Τάκε για Α΄1
2 – 2 Κ. Μούμος για Α΄
3 – 2 Σαμαράς για Α΄1
3 – 3 Βογιατζής για Α΄
4 – 3 Μητρακούλης για Α΄1
4 – 4 Ιωαννίδης για Α΄
5 – 4 Κ. Σουγλής για Α΄1
5 – 5 Βαρσάμης για Α΄
6 – 5 Ναίμ για Α΄1
6 – 6 Κόλα για Α΄
Έχασε ο Νταλαγιώργος απόκρουσε ο Κουτσοκέρας για Α΄1
6 – 7 Γεωργόπουλος για Α΄

Η μεγάλη έκπληξη έλαβε χώρα στο ημίχρονο όταν και οι Μαγαζιώτης, Μούμος, Πρίφτης, Τσιρβούλης, Βογιατζής και Φουσίκας κλήθηκαν να εκτελέσουν το πιο «φανταζί» πέναλτι με την κριτική επιτροπή η οποία και αποτελούταν από τους προπονητές Σάκη Μπάρδα, Βασίλη Νάρη, Νίκου Αλεξούλη, Μάκη Αλεξούδη αλλά και από τον εξωτερικό συνεργάτη του ArenaLarissa.gr, Νίκο Μίχο, να αναδεικνύουν ως κορυφαίο αυτό του Κώστα Μούμου ο οποίος και έδεσε τα μάτια με μια μπλούζα και συνάμα ευστόχησε.

Τέλος την απονομή των τιμητικών πλακετών έκαναν οι εξής στους:

- Πρωταθλητής Α΄ ΕΠΣ Λάρισας, Μαχητής Τερψιθέας, ο πρόεδρος επιτροπής διαιτησίας, Βασίλης Μητροδήμος.

- Πρωταθλητής Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, ΠΑΟΛ Αβέρωφ, ο Α΄ Αντιπρόεδρος, Σταύρος Πουλαράκης.

- Κυπελλούχος ΕΠΣ Λάρισας, Δήμητρα Γιάννουλης, ο Γενικός Γραμματέας, Τέλης Γκούμας.

- Πρώτος σκόρερ Α΄ ΕΠΣ Λάρισας, Γιώργος Μάτος – Μαχητής Τερψιθέας με 23 Γκολ, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννενα, Δημήτρης Κολοβέτσιος.

- Πρώτος σκόρερ Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, Άρης Καπετάνιος, Δόξα Ομορφοχωρίου με 29 Γκολ, ο πρόεδρος συνδέσμου διαιτητών Λάρισας, Στέλιος Νίτσας, (Το βραβείο παρέλαβε ο αδερφός του Γιάννης).

- Νικητής «φανταζί» πέναλτι, Κώστας Μούμος – Όλυμπος Λάρισας, ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, Σωκράτης Ευαγγέλου.

Διαιτητική Τριπλέτα του 2nd All Star Football ήταν οι Νίκος Γκαραβέλης, Ευαγγελία Δεληγιάννη και Σοφία Ντούρμα οι οποίοι σφύριξαν το παιχνίδι αφιλοκερδώς και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως.