Βαθμολογία

2nd All - Star Football Λάρισας

Την διοργάνωση επιμελείται η αθλητική ιστοσελίδα ArenaLarissa.gr

Μια όμορφη εκδήλωση διοργανώνει η αθλητική ιστοσελίδα ArenaLarissa.grμε την διεξαγωγή του All Star Football. Εκεί θα συμμετάσχουν 44 ποδοσφαιριστές, 4 προπονητές, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν και κάποιες «guest» εμφανίσεις στη διάρκεια της εκδήλωσης.

* Το ΑthleticLarissa.gr εύχεται καλή επιτυχία σε αυτή την όμορφη προσπάθεια και φυσικά πάντα θα δημοσιεύει και θα στηρίζει πρόσωπα που προσφέρουν στον Λαρισινό αθλητισμό της πόλης, όπως ο καλός φίλος Δημήτρης Πετρωτός που έχει την επιμέλεια αυτής της προσπάθειας.

Εξάλλου δεν θα μπορούσαμε να μην δεν δημοσιεύαμε αυτή την κίνηση, από την στιγμή που ο Δημήτρης, ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τα αθλητικά από το ΑthleticLarissa.gr. Καλή επιτυχία φίλε…

Αναλυτικά το δελτίο τύπου που μας στάλθηκε: Μετά από μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν που και αυτήν έφτασε στο τέλος της, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την διοργάνωση του 2ου All Star Football της Α΄ και Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, όπου μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση των Επιλέκτων (φέτος μετονομάζεται), φέτος έχοντας πλέον και περισσότερη εμπειρία, τολμούμε και διοργανώνουμε το 2nd All- Star Football, εκεί όπου όλα τα «αστέρια» της αγωνιστικής περιόδου 2012 - 2013 θα λάμψουν σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, την διοργάνωση την οποία επιμελείται η αθλητική ιστοσελίδα μας, ArenaLarissa.gr, σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Π. Νομού Λάρισας.

Η επιλογή φέτος, έγινε με έναν διαφορετικό τρόπο σε σχέση με την περσινή σεζόν. Συνολικά στο All Star Football θα συμμετάσχουν 44 ποδοσφαιριστές, 4 προπονητές, ενώ παράλληλα θα υπάρξουν και κάποιες "guest" εμφανίσεις στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η πρώτη ενδεκάδα, όπως και πέρυσι, επιλέχθηκε από τον κόσμο. Ο κόσμος επίσης κλήθηκε να αναδείξει και τους καλύτερους προπονητές. Και έτσι λοιπόν οι προπονητές θα είναι εκείνοι οι οποίοι θα επιλέξουν τους υπόλοιπους 11.

Την ερχόμενη Πέμπτη, 06 Ιουνίου, λοιπόν 18:30 το απόγευμα, το γήπεδο της Νεάπολης θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχθεί το 2nd All Star Football, μια εκδήλωση αφιερωμένη στον Ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, παράγοντα, προπονητή, φίλαθλο.

Οι συμμετέχοντες ενεργά, αυτοί δηλαδή που εκλέχθηκαν ως καλύτεροι της χρονιάς, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και καλούνται να βρίσκονται στο γήπεδο στις 17:00 ούτως ώστε να μοιραστεί εγκαίρως το αθλητικό υλικό και οι οδηγίες. Το μοναδικό το οποίο θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να φέρουν μαζί τους είναι τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και οι επικαλαμίδες. Ρουχισμό και κάλτσες θα λάβουν εκεί.

Στη γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου θα βραβευθούν οι πρώτοι σκόρερ της Α΄ και Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, Γιώργος Μάτος και Άρης Καπετάνιος, όπως επίσης και η κυπελλούχος ΕΠΣ Λάρισας, Δήμητρα Γιάννουλης και οι πρωταθλήτριες ομάδες, Μαχητής Τερψιθέας και ΠΑΟΛ Αβέρωφ.

Επίσης στο ημίχρονο θα πραγματοποιηθεί και μια διαδιακασία διαφορετική από κάθε άλλο All Star Football ανά την Ελλάδα, με το γεγονός αυτό να αποτελεί έκπληξη για όσους θα βρεθούν στις κερκίδες του γηπέδου Νεάπολης το απόγευμα της Πέμπτης 06 Ιουνίου.

Οι επιλεγμένοι από τον κόσμο:

Α΄ ΕΠΣ Λάρισας

Τερματοφύλακας: Τρούκης (Δήμητρα Γιάννουλης)

Αμυντικοί: Νίκος Μπαρούτας (Δήμητρα Γιάννουλης), Κουκούλης (Σμόλικας Φαλάνης), Αντωνίου (Σμόλικας Φαλάνης), Σιμψίρης (Φιλοκτήτης Μελιβοίας).

Μέσοι: Τσιτουρτζής (Μαχητής Τερψιθέας), Ανδρέας Βογιατζής (Δόξα Αργυροπουλίου), Αετόπουλος (Αχιλλέας Φαρσάλων), Κόλα (Απόλλων Λάρισας).

Επιθετικοί: Δάσσιος (Σμόλικας Φαλάνης), Παλιούρας (Αχιλλέας Φαρσάλων).

Προπονητές: Ανδρεόυ (Ηρακλής Χάλκης), Τριανταφυλλόπουλος (Αχιλλέας Φαρσάλων).

Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας

Τερματοφύλακας: ΤΜάνος (Νίκη Νίκης)

Αμυντικοί: Αλεξόπουλος (Ροδιακός), Νταλαγιώργος (Ατόμητοι/Θύελλα Λάρισας), Μητρακούλης (Ηρακλής Λάρισας), Μαντζαφλάρας (Ροδιακός).

Μέσοι: Ναίμ (Νίκη Νίκης), Παππάς (Τοξότης Λάρισας), Μουσιάρης (Δαμασιακός), Πατσιούρας (Πλατύκαμπος).

Επιθετικοί: Σαμαράς – Καμηλαράκης (Τοξότης Λάρισας), Τσούτσικας (Νίκη Νίκης).

Προπονητές: Γκάτας (Τοξότης Λάρισας), Μπακατσής (Κεραυνός Παραποτάμου).

Χορηγοί της Εκδήλωσης: Mars New Fashion, Γεωργιάδου 7, Λάρισα. Action Sports- Τσιανάκας Νίκος, Εισαγωγική - Εμπορική επιχείρηση, Φάρσαλα. X - Line, Καλτοποιϊα - ΑΦΟΙ Κουκούλη Ο.Ε., Αθήνα.