Βαθμολογία

Φεύγει ο Πηλαδάκης από την ΑΕΛ

Για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Κωστής Πηλαδάκης βρέθηκε στα πυρά των οπαδών για την άσχημη εμφάνιση της ομάδας αλλά και γιατί παραχωρήθηκε το γήπεδο για το μπαράζ ΠΑΟ-Ξάνθης (τελικά θα γίνει στη Νέα Σμύρνη στην Αθήνα).

Ποια ήταν η επόμενη μέρα για τον πρόεδρο της ΑΕΛ;

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες είχε συνάντηση στην Αθήνα με τον γενικό αρχηγό της ομάδας Μίμη Τσακμακίδη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ενώ πήρε ορισμένες αποφάσεις. Το πρώτο που θα κάνει είναι να περιμένει να τελειώσει η σεζόν και να εξαντλήσει μαθηματικά η ΑΕΛ τις ελπίδες για συμμετοχή στα πλέι οφ. Από κει και πέρα αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα και αιτία είναι οι ύβρεις που ακούει από μερίδα οπαδών αλλά και από το διαδίκτυο (μέχρι και από μικρά παιδιά...).

«Δεν υπάρχει λόγος να μένω εκεί που δεν με θέλουν» έλεγε χαρακτηριστικά ενώ σίγουρα αισθάνεται πίκρα που ξεχάστηκαν ό,τι έκανε στα δέκα περίπου χρόνια που έχει στην ομάδα με αποκορύφωμα την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας.

Η απόφασή του για αποχώρηση είναι οριστική και θεωρεί λάθος και τη φετινή του παραμονή που σύμφωνα με το περιβάλλον του κόστισε 548.000 ευρώ. Αυτό που κάνει είναι φεύγοντας να αναλάβει τις υποχρεώσεις στο δημόσιο για να μην έχει ο ίδιος προβλήματα ενώ θα προτείνει τη λύση του Πρωτοδικείου χωρίς ο ίδιος να συμμετέχει ούτε οικονομικά ούτε προσωπικά ενώ αμφίβολη είναι και η τύχη του AEL FC Arena το οποίο δεν αποκλείεται να κλείσει για διαφόρους λόγους...

Φαίνεται ότι από τον Ιούνιο ένας νέος κύκλος αρχίζει για την ΑΕΛ χωρίς τον Πηλαδάκη αλλά με μια διοίκηση Πρωτοδικείου ενώ το τελευταίο που έλεγε για το αγωνιστικό τμήμα είναι ότι δεν μπορεί να καταλάβει πώς η ομάδα στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο πρώτο ημίχρονο ήταν η καλύτερη της κατηγορίας και προχθές με την ΑΕΛ Καλλονής ήταν η χειρότερη της κατηγορίας. Αυτά βέβαια δεν θα έχουν καμία σημασία αν βρεθεί νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς το οποίο καλείται να καλύψει υποχρεώσεις προς τρίτους που υπάρχουν στην ομάδα.

Σχετικά με τα οικονομικά θα επανέλθουμε σύντομα...Για το κόστος της αγοράς αλλά και τις υποχρεώσεις που υπάρχουν...

Πηγή: Ελεθερία
(ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ)