Βαθμολογία

«Ψήλωσε» με Άρη Καπετάνιο η Δόξα

ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ, Η ΔΟΞΑ ΟΜΟΡΦΟΧΩΡΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΣ ΔΑΦΝΗΣ ΓΛΑΥΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΛ

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον αρχηγό της Άρη Καπετάνιο (είναι πρώτος σκόρερ στην Α1 ΕΠΣΛ), η Δόξα Ομορφοχωρίου πήρε μια σημαντική και ταυτόχρονα αγχωτική νίκη κόντρα στο μαχητικό συγκρότημα της Δάφνης Γλαύκης με 2-1. Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Δόξα ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και ισοβαθμεί με τον Κεραυνό Παραποτάμου που είχε ρεπό.

Οι γηπεδούχοι ήθελαν πολύ το ματς και προσπάθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Το… άγχος όμως για το αποτέλεσμα δεν τους βοήθησε καθόλου. Οι φιλοξενούμενοι ήταν «φαρμάκι» στις αντεπιθέσεις και αν ήταν περισσότερο αποτελεσματικοί θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει και άλλες φορές. Στο φινάλε τους ματς, ικανοποίηση από τους γηπεδούχους που κατάφεραν να πάρουν τη νίκη.

Το φιλμ του αγώνα

17’: Ο αρχηγός της Γλαύκης Μπαρτζιάλης ανέτρεψε τον Άρη Καπετάνιο με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε από τα έντεκα βήματα και ευστόχησε κάνοντας το 1-0.

30’: Από κόρνερ, ο Τσιαγκάλης με κεφαλιά βλέπει τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι.

33’: Γυριστό σουτ του Τσιαγκάλη, διώχνει δύσκολα ο Ζεϊμπέκης σε κόρνερ.

39’: Ο Τσιαγκάλης από καλή θέση μέσα στην περιοχή και πλάγια δεξιά, κάνει το σουτ – φωτοβολίδα με τον Ζεϊμπέκη να κάνει μια απίστευτη απόκρουση.  

42’: Ο Καββαδιάς με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

49’: Η Γλαύκη κάνει το 1-1. Ο Μπαρτζιάλης κάνει την πάσα στον Τσιαγκάλη (ο καλύτερος της Δάφνης), ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Δόξας φέρνοντας το ματς στα ίσια, μέσα σε έξαλα πανηγύρια από τους φιλοξενούμενους.

56’: Ο Βράκας εκτελεί το φάουλ, ο Υφαντής από πλάγια αριστερά κάνει το σουτ, με τη μπάλα να περνά λίγο άουτ.

62’: Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη Καπετάνιο, ο οποίος με σουτ δεν καταφέρνει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αφού ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων έδιωξε δύσκολα.

67’: Ο Καββαδιάς από καλή θέση χάνει μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του.

68’: Η Δόξα κάνει το 2-1. Ο Άρης Καπετάνιος με ωραίο σουτ από πλάγια αριστερά μετά από ατομική του ενέργεια, φέρνει την ομάδα του σε θέση οδηγού.

80’: Σέντρα του Βράκα μέσα στην περιοχή του Ομορφοχωρίου, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται πως η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μωραϊτη. Ο διαιτητής του αγώνα έδειξε το ματς να συνεχιστεί.

Δόξα Ομορφοχωρίου (Θ. Σκύφτας): Ζεϊμπέκης, Καπετάνιος Ι., Μωραϊτης, Καραγιαννόπουλος, Πότσης (43’ Τασόπουλος), Βιλανάκης, Τζαλαμπύρας, Τζιάτζιος (66’ Ασίκογλου), Μητσιάκος, Καπετάνιος Α., Φιλιπίδης (81’ Μόσχος).

Δάφνη Γλαύκης (Κ. Ταξιάρχης): Κωνστάντος, Αποστόλου, Μπατζογιάννης (70’ Τζιότζιος), Μπαρτζιάλης, Καραγιάννης, Τσιώλης (62’ Βασιλάκης), Υφαντής, Τσιαγκάλης, Καββαδίας, Βράκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσιρίκας, Κομισοπούλου, Κουμέρτας.

Του Χρήστου Γκατζούλη