Βαθμολογία

«Δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα» (Video)

 

Τα λόγια για τον Παναγιώτη Φουσίκα είναι περιττά. Σε 19 αγωνιστικές μέχρι τώρα στην Α1’ ερασιτεχνική κατηγορία, ο επιθετικός του Αβέρωφ έχει καταφέρει να σκοράρει ισάριθμες φορές, βοηθώντας έτσι με τον τρόπο του την ομάδα του να βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ και ο ίδιος είναι πρώτος στην σχετική λίστα με τους σκόρερ της κατηγορίας.

Το athleticlarissa, επικοινώνησε με τον Παναγιώτη Φουσίκα και αυτός μας παραχώρησε μια συνέντευξη, όπου μίλησε σχετικά με την εντυπωσιακή πορεία της φετινής του ομάδας, τους στόχους του, το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, αλλά και γενικότερα το πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Παναγιώτης Φουσίκας:

Αυτήν τη στιγμή η ομάδα του Αβέρωφ βρίσκεται στην πρώτη θέση με αρκετούς βαθμούς διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Που οφείλεται αυτήν η φετινή επιτυχία ;

Η επιτυχία οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Πρώτα απ’ όλα οφείλεται στην διοίκηση της ομάδας, την οποία από πλευράς όλων των παιδιών την ευχαριστούμε πάρα πολύ, για ότι έχει πετύχει μέχρι τώρα. Ο προπονητής μας, ο κύριος Κολομητρούσης, είναι αξιόλογος και καταξιωμένος και προσπαθεί να πάρει το 100% απ’ όλους τους παίκτες. Τέλος, εμείς ως ποδοσφαιριστές, προσπαθούμε να ανταπεξέρθουμε στις προσδοκίες της ομάδας.

Υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα ; Εσύ ως καινούριο απόκτημα αφομοιώθηκες γρήγορα στο σύνολο ;

Στην αρχή της χρονιάς, στα πρώτα παιχνίδια, υπήρχε μια ανομοιογένεια λόγω των πολλών καινούριων ποδοσφαιριστών. Από εκεί και πέρα όμως, στην πάροδο του χρόνου, η ομάδα δέθηκε ποδοσφαιρικά και άρχισε να βγάζει τον καλό της εαυτό μέσα στο γήπεδο, να παίρνει αποτελέσματα και φυσικά να φιγουράρει στην πρώτη θέση.

Στόχος σας φέτος είναι η άνοδος και το πρωτάθλημα. Ποιες ομάδες σας έχουν δυσκολέψει και ποιες πιστεύεις πως θα σας δυσκολέψουν στην φετινή προσπάθεια ;

Στις πρώτες πέντε με έξι θέσεις βρίσκονται ομάδες με εμπειρία στην κατηγορία και νέους ποδοσφαιριστές με ταλέντο, που όταν βρεθούν σε καλή μέρα, λογικό είναι να μας δυσκολέψουν. Το πρωτάθλημα είναι δυνατό. Όσο περνάει ο καιρός και φτάνουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος βλέπω πως οι περισσότερες ομάδες αρχίζουν και πάνε πιο πολύ για το αποτέλεσμα και όχι για το θέαμα, επομένως λογικό είναι να δυσκολευτούμε.

Είσαι πρώτος σκόρερ σε αυτές τις 19 αγωνιστικές, με ισάριθμα γκολ. Που είναι το όριο ;

Το όριο δεν το ξέρουμε. Στόχος μου είναι να βγω πρώτος σκόρερ, αλλά πρωταρχικά πρέπει να ανέβει η ομάδα κατηγορία και στην συνέχεια να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ γίνεται. Φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου, γιατί ότι έχω καταφέρει έχει γίνει με την βοήθειά τους.

Από όσους προπονητές έχεις συνεργαστεί, ποιες συνεργασίες έχεις κρατήσει ;

Είναι αρκετοί προπονητές, τους οποίους δεν θέλω να ονοματίσω, διότι μπορεί να ξεχάσω κάποιους, ή να δυσαρεστήσω κάποιους άλλους. Αυτό που θέλω να πω είναι πως τώρα που είμαι στην ομάδα του Αβέρωφ, βλέπω πως ο προπονητής μας, ο κύριος Κολομητρούσης έχει κάνει μεγάλη και σοβαρή δουλειά στην ομάδα.

Ποιον ποδοσφαιριστή θαυμάζεις στη θέση που αγωνίζεσαι και για ποιον λόγο ;

Μου αρέσει πάρα πολύ ο Ιμπραΐμοβιτς, επειδή έχει τον σωματότυπο παρόμοιο με τον δικό μου, αλλά μ’ αρέσει γενικά το στυλ που έχει.

Έχεις να συμπληρώσεις κάτι για το τέλος ;

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση και να πω πως εμείς οι ποδοσφαιριστές θα κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα, πάντα φυσικά με την βοήθεια του προπονητή.

Όσα είπε ο Παναγιώτης Φουσίκας και σε μορφή βίντεο:

">http://

 

Γιώργος Μητσιούλης