Βαθμολογία

«Να πάρουμε το πρωτάθλημα και να βγω πρώτος σκόρερ» (Video)

 

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Δήμητρα Γιάννουλης, Θοδωρής Μπαρούτας, είναι αυτήν την στιγμή ο πρώτος σκόρερ της μεγάλης ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας, έχοντας πετύχει ούτε λίγο ούτε πολύ 13 τέρματα σε 17 αγωνιστικές.

Ο υψηλόσωμος φορ έχει αποδειχτεί φέτος σε δεινό εκτελεστή και σίγουρα είναι από τους πιο παραγωγικούς ποδοσφαιριστές αυτήν την στιγμή σε όλες τις κατηγορίες του Νομού Λάρισας. Άλλωστε, ανήκει σε μια ομάδα που από την αρχή του φετινού πρωταθλήματος έχει θέσει ψηλά τον πήχη, θέλοντας όχι μόνο να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία, αλλά να στεφθεί και πρωταθλήτρια κατακτώντας την πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα και να ανέβει στην επόμενη κατηγορία.

Ο Θοδωρής Μπαρούτας, μίλησε στο athleticlarissa, μετά την προπόνηση της ομάδας του, αναφερόμενος τόσο στους προσωπικούς του στόχους, όσο και σε αυτούς της Δήμητρας Γιάννουλης, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές, προπονητές και διοίκηση, γεγονός που όπως είπε αποτέλεσε σημαντικό στοιχείο για την φετινή καλή πορεία της ομάδας.

Επιπλέον, είπε πως θέλει η ομάδα του στο τέλος της σαιζόν να κατακτήσει το πρωτάθλημα, χωρίς να αποκλείει και τον θεσμό του Κυπέλλου, ενώ προσωπικός του στόχος είναι να παραμείνει ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας. Όσον αφορά την διαφορά των έξι βαθμών που χωρίζουν την ομάδα του από τον πρωτοπόρο Μαχητή Τερψιθέας, είπε πως αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά πως όλα θα κριθούν στο ντέρμπι με την ομάδα της Τερψιθέας. Τέλος, αναφέρθηκε στις ομάδες που έχει ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ πρόσθεσε πως οι ποδοσφαιριστές που θαυμάζει είναι οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Αναλυτικά η συνέντευξη:

Είσαι πρώτος σκόρερ στην κατηγορία με 13 γκολ. Πως αισθάνεσαι για αυτό το γεγονός και τι πρόκληση αποτελεί για σένα ;

Το πιο βασικό είναι να υλοποιήσουμε τους στόχους της ομάδας, που ήταν από την αρχή να κάνουμε πρωταθλητισμό και να βγούμε πρωταθλητές, μαζί φυσικά και με το Κύπελλο ΕΠΣΛ. Από εκεί και πέρα, όπως έχω δηλώσει κι άλλες φορές το καλύτερο για μένα ως προσωπικός στόχος είναι να βγω πρώτος σκόρερ της κατηγορίας.

 

Όσον αφορά την συνέχεια του πρωταθλήματος, είναι εφικτό η Δήμητρα Γιάννουλης να καλύψει το κενό των έξι βαθμών και να φτάσει στην πρώτη θέση ;

Πιστεύω πως δεν τέλειωσε τίποτα ακόμα. Έχουμε αν δεν κάνω λάθος 13 αγωνιστικές μπροστά μας και κοιτάζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Κάναμε την αρχή με τον Σμόλικα την προηγούμενη αγωνιστική και τώρα πάμε για το διπλό στο Μακρυχώρι κι αν περάσουμε από εκεί όπως πιστεύουμε μετά παίζονται όλα και θα κριθούν πάρα πολλά κατά την γνώμη μου στο ντέρμπι που θα παίξουμε με τον Μαχητή Τερψιθέας.

 

Το κλίμα ανάμεσα σε προπονητές, ποδοσφαιριστές και διοίκηση πως είναι ;

Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια, αλλά το κλίμα είναι τέλειο. Αυτό μας κρατάει. Είναι το παν. Πρώτα απ’ όλα όλοι οι ποδοσφαιριστές ή παλιά έπαιζαν εδώ, ή οι περισσότεροι καταγόμαστε από την Γιάννουλη, με αποτέλεσμα να είμαστε μια οικογένεια.

 

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου ποδοσφαιριστής ;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά και ο Ιμπραΐμοβιτς.

 

Ποιες ομάδες πιστεύεις πως φέτος θα παίξουν καθοριστικό, αν όχι πρωταγωνιστικό ρόλο στην κατηγορία, εκτός φυσικά από την ομάδα σου και τον Μαχητή Τερψιθέας ;

Ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας και ο Απόλλωνας Λάρισας θα είναι αυτές οι ομάδες κατά την γνώμη μου φυσικά, έτσι όπως τις είδα εγώ. Όχι ότι ο Αχιλλέας Φαρσάλων ή ο Φαλανιακός δεν είναι καλές ομάδες, απλώς πιστεύω ότι αυτές οι ομάδες θα το παλέψουν μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

 

Από τα 13 γκολ που έχεις βάλει μέχρι τώρα, ποιο θεωρείς πως ήταν το πιο σημαντικό, είτε για προσωπικούς λόγους, είτε για σένα προσωπικά ;

Πιστεύω πως ήταν το γκολ που πέτυχα απέναντι στην Δόξα Αργυροπουλίου, γιατί θέλαμε τους τρεις βαθμούς, ήρθε και στην κατάλληλη στιγμή, στο φινάλε του αγώνα. Ήταν και στην πρώτη αγωνιστική που είχαν έρθει στην τεχνική ηγεσία οι κύριοι Μπουρνάκας και Μπακογιάννης και έδεσε όλο το γλυκό.

 

Έχεις να προσθέσεις κάτι στο τέλος για την συνέχεια του πρωταθλήματος ;

Καλή συνέχεια και πάνω απ’ όλα υγεία για το νέο έτος, για όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

">http://

Γιώργος Μητσιούλης