Βαθμολογία

Επέστρεψε στον ΠΟΕ ο δυναμικός αμυντικός Γιώργος Τσάτσος!

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση στον ΠΟΕ, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης ανακοίνωσε την επιστροφή στην ομάδα του Γιώργου Τσάτσου. Ο 26χρονος αμυντικός, τα προηγούμενα χρόνια έχει αγωνιστεί στη Νίκη Αγκαθιάς και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.

Την προηγούμενη σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΛ με την Ανθούπολη, ενώ τη σεζόν 22-23 κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Λάρισας με τον ΠΟ Ελασσόνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση του Π.Ο.Ελασσονας ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού Γιώργου Τσάτσου. Είναι γεννημένος το 1997 και κατάγεται από τον Ευαγγελισμό Ελασσονας.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Οικονόμο Τσαριτσάνης (Γ Εθνική) , Γ.Σ Ηλιούπολης, Α.Ε.Ηρακλείου, Νίκη Αγκαθιάς (Γ Εθνική), Π.Ο.Ελασσόνας (Γ Εθνική - κατέκτησε το κύπελλο της ΕΠΣ Λάρισας 2022-23) την Ανθούπολη με την οποία κατέκτησε πέρυσι το πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Λάρισας.

Φέτος ενώ συμφώνησε να αγωνιστεί με τον ΓΑΣ Σβορώνου στη Γ Εθνική, για επαγγελματικούς λόγους, δεν μπορούσε να παραμείνει στην ομάδα, από την οποία αποχώρησε και συμφώνησε με τον σύλλογο μας, δίνοντας πολύτιμες λύσεις και ύψος στην αμυντική γραμμή της ομάδας του Νίκο Χρόνη τόσο σαν στόπερ όσο και σαν αμυντικό χαφ.     

Η Διοίκηση του συλλόγου τον καλωσορίζει στην οικογένεια του ιστορικού Π.Ο.Ε και του εύχεται υγεία καλή ποδοσφαιρική χρονιά με πολλές επιτυχίες".

ΠΗΓΗ