Βαθμολογία

Πήρε και «Γερε-γκολ» ο Δαμασιακός !!!

Σημαντική προσθήκη για τον Δαμασιακό που απέκτησε τον Θωμά Γερεντέ από τον Απόλλωνα Λάρισας. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Δυναμώνει ακόμη περισσότερο την επίθεση του με την απόκτηση του Θωμά Γερεντέ ο Δαμασιακός που πρόσφατα πήρε και τον έμπειρο- ψηλό και δυνατό Θοδωρή Σπυρόπουλο. Ο 19χρονος επιθετικός από τα Τρίκαλα έχει εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά από τον Σπυρόπουλο, μιας και είναι βραχύσωμος και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης με εκείνη του "φουνταριστού" να είναι η καλύτερή του. Ο νεαρός στραικερ έχει πολύ καλή αίσθηση του γκολ μίας και τα τελειώματα του είναι "κίνδυνος - θάνατος" για τις αντίπαλες άμυνες.

Ο Θωμάς Γερεντές από πέρσι, είναι φοιτητής στη Λάρισα και εδώ και 14 μήνες έχει εμπειρία από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας μιας και έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα Λάρισας από τον οποίο αποχώρησε πριν λίγες μέρες.

Ομάδες που έπαιζε και επιδόσεις

Μετέωρα Γ' εθνική

Φήκη Τρικάλων Γ' Εθνική

Παλαμάς Γ' εθνική και κυπελλούχος Καρδίτσας Μετέωρα πρωταθλητής Α' τοπικού και πρώτος σκόρερ της ομάδας με 14 γκολ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ δήλωσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα του Δαμασιακού είναι μια νέα πρόκληση για εμένα και εύχομαι να διανύσουμε μια ομαλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς, για να πετύχουμε τους στόχους μας και να δώσουμε στον κόσμο της ομάδας όμορφο ποδόσφαιρο και χαρές!!!

Η φυσική μου θέση είναι Σέντερ Φορ (και φουνταριστός και 2ος από πιο πίσω). Μπορώ όμως να δώσω λύσεις στην ομάδα και τον προπονητή και στα άκρα της μεσοεπιθετικά.

Ωστόσο η σκληρή δουλειά σε συνδυασμό με την στήριξη του κόσμου μας είναι ο συνδυασμός για μια επιτυχημένη σεζόν. Ήρθα στο Δαμασιακό που έχει δυνατή έδρα και αρκετό κόσμο που τον ακολουθεί σε πολλά εκτός έδρας ματς και αυτό είναι πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για την ομάδα, που είναι σταθερά από τις ομάδες με πολύ καλό οικογενειακό κλίμα, ένα περιβάλλον που αναζητά ο κάθε ποδοσφαιριστής."

Η διοίκηση του ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΥ καλωσορίζει τον Θωμά Γερεντέ στην ομάδα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με τα γαλανόλευκα!!!».