Βαθμολογία

Το πάλεψε η Ανθούπολη στην Καρδίτσα αλλά…

Η Ανθούπολη έκανε μία πολύ καλή προσπάθεια στην Καρδίτσα απέναντι στην τοπική Αναγέννηση με τελικό σκορ 1-0 για την ΑΣΑ.

Η Λαρισινή ομάδα είχε τρεις καλές ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει. Πολύ καλή η εικόνα των παικτών του κ. Γιάννη Τσακμακίδη. Η Ανθούπολη κρατάει την καλή παρουσία απέναντι σε μία επίσης δυνατή ομάδα. Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 4’ με τον Μπαλλά.

Στο πρώτο μέρος από πάσα του ταχύτατου Παπαγεωργίου Β., ο Κατσαμάγκας δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.

Στην επανάληψη η Ανθούπολη είχε ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή του Παπαγεωργίου Θ. και μία κεφαλιά του Αρσενίδη από την μικρή περιοχή που δεν βρήκε στόχο.

Επόμενο ματς εντός έδρας με την Αναγέννηση Άρτας.

Aναγέννηση Καρδίτσας (Τίμος Καβακάς): Τσιοπτσής, Αναστασόπουλος, Χιντζίδης, Ανδρέου, Σκόνδρας, Μπαλτάς (46’ Μελετίδης), Νινίκας, Μπαλλάς (75’ Καρακώστας), Ζυγκερίδης (90’ Γκόλιας), Μηλιώτης (46’ Χειρίτραντας), Ροχάνο (80’ Πογοσιάν).

Ανθούπολη (Γιάννης Τσακμακίδης): Πατέτσος, Φουρκιώτης (35’ λ.τρ. Χατζησαββίδης), Γκαλίτσιος, Κορτσάρι, Παπαγεωργίου Β. (45’ Αρσενίδης), Λάιος, Παπαγεωργίου Αθ. (88’ Αναγνώστης), Ρίζος (45’ Μπαρούτας), Βαγενάς (73’Νούσιος), Κατσαμάγκας, Χασομέρης.

Η Ιωάννα Συναΐτη της ΕΠΣ Θεσσαλίας ήταν η διαιτητής του ματς. Βοηθοί της ήταν οι κ. Αγγελόπουλος και Τασιόπουλος από την ίδια Ένωση και παρατηρητής διαιτησίας ο κ. Τουτούκης (ΕΠΣ Τρικάλων).