Βαθμολογία

Τρίποντο για τον Κίσσαβο με τρία γκολ

Ένα ωραίο παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο Συκουρίου ανάμεσα στον τοπικό Κίσσαβο και τον Σμόλικα Φαλάνης με τελικό σκορ 3-1. Το ματς διεξήχθη σε μία γεμάτη κερκίδα.

Οι γηπεδούχοι του κ. Φεραίου Γιαννακού, παρουσιάστηκαν άκρως ανταγωνιστικοί στο πρώτο μέρος και σημείωσαν τρία τέρματα βάζοντας τα «θεμέλια» της νίκης.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι παρότι είχαν το σκορ υπέρ τους με 3-0 έχασαν και άλλες πολύ καλές ευκαιρίες με τους Βλαχάκη, Αργύρη, Μπλέντι και Χριστοδουλόπουλο.

Ο Σμόλικας του κ Χρήστου Καπελιάνη παρότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, μείωσε στις αρχές του δευτέρου μέρους αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο ματς και έτσι το 3-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Από νωρίς στο 5’ ο Κρικώνης άνοιξε το σκορ για το 0-1, ενώ στο 9’ ο Τριανταφύλλου έκανε και το 0-2 από νωρίς. Οι γηπεδούχοι σκόραραν και τρίτο γκολ με τον Καραγιάννη στο 25’ και αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Σμόλικας σκόραρε στο 48’ με τον Χατζηκρανιώτη για το 3-1. Φυτιλής και Χριστακέα είχαν κάποια σουτ από πλευράς Σμόλικα στην επανάληψη.

Κίσσαβος Συκουρίου (Φεραίος Γιαννακός): Νικολακούλης, Ζαϊρές, Καραγιάννης, Αγγέλης, Κουλουκτσής, Μπολάκης (35’ λ.τρ. Χάμος), Αργύρης, Μπλέντι, Βλαχάκης, Κρικώνης (75’ Κότσιας), Τριανταφύλλου (80’ Χριστοδουλόπουλος).

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Καπελιάνης): Μπαρούτας, Σώκος (77’ Παπανικολάου), Αλατάς, Χατζηκρανιώτης, Μπαργιώτας, Χριστακέας, Μπέζας, Ζαμπέτας (65’ Καραΐσκος), Τάφα, Φυτικής, Νερπιέτρι (35’ λ.τρ. Χώτος).

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Μίχος, Σκριάπας.