Βαθμολογία

Με το δεξί η Αστραπή, απέναντι στον μαχητικό Μύτικα

Η Αστραπή Νέας Πολιτείας, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ματς με τον Μύτικα Καλυβίων, κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει τη νίκη στην πρεμιέρα της Β’ ΕΠΣΛ με σκορ 5-2, απέναντι σε μία μαχητική ομάδα που πάλεψε πολύ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ο πολύ καλός Καραμάνος στο 3’ μόλις άνοιξε το σκορ με ιδανικό τελείωμα για το 0-1. Η Αστραπή στη συνέχεια ανέβασε στροφές και στο 30’ με τον έμπειρο φορ Κόκορα έφερε το ματς στο 1-1.

Στην εκπνοή του πρώτο μέρους, ο Κατσιάνος έκανε τη σέντρα και ο Νταμπώσης Α. στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1 όπου ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με ιδανικό τελείωμα ο πολύ καλός Νταμπώσης Σ. έκανε το 2-2 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Στη συνέχεια η Αστραπή δεν το έβαλε κάτω και στο 62’ ο έμπειρος Καλτσάς έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του (3-2).

Στο 68’ ο Κόκορας σκόραρε και πάλι για το 4-2 και στο 90’ σημειώθηκε από τον Ριζούλης και το τελικό 5-2.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Τσιάρας Θ., Καραμάνης, Σταθάκος, Κατσιάνος, Σιάτρας (65’ Αθανασόπουλος), Βλησαρούλης, Καλτσάς (60’ Παπαχρήστος), Νικολακούλης, Κόκορας (70’ Καραγιάννης), Ριζούλης, Αρχοντής (70’ Τσιάρας Γ.).

Μύτικας Καλυβίων (Θανάσης Βίλδος): Αθανασόπουλος, Γκόλτσιος (75’ Νάνος), Νταμπώσης Α., Καϊμακάμης (70’ Φάκας), Σκαμπαρδώνης, Μπαλούκας (70’ Γκαραβέλης), Καραμάνος, Νταμπώσης Σ., Λαγιόκαπας (70’ Νταμπώσης Β.), Λαζαρίδης, Σωτήρης (60’ Μανίκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Βλιώρας, Μπατζιανούλης, Κοσμέτου.