Βαθμολογία

Νίκη με τέσσερα γκολ και ωραίο ποδόσφαιρο από τον Ηρακλή Λάρισας!

Ο Ηρακλής Λάρισας πήρε μία σημαντική νίκη και μάλιστα εκτός έδρας, απέναντι στο Αβέρωφ με σκορ 0-4.

Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα δίνει και ψυχολογία στην ομάδα του κ. Θάνου Τριανταφυλλόπουλου ενόψει της απαιτητικής συνέχειας, με την ομάδα να συνδυάζει το ωραίο ποδόσφαιρο με την ουσία και τα πολλά γκολ.

Από την άλλη το Αβέρωφ το πάλεψε για ένα ημίχρονο και στην επανάληψη δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ και γνώρισε την ήττα με βαρύ σκορ.

Οι γηπεδούχοι έχασαν κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος, όμως δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι παραπάνω. Συγκεκριμένα έχασαν ευκαιρίες οι Δραχαλίβας (2), Αμπατζίδης και Μήτρος.

Στο 45’+2’ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους με πέναλτι ο πολύ καλός Φουρίκης άνοιξε το σκορ για το 0-1.

Στην επανάληψη ο Ηρακλής ήταν ασταμάτητος. Ο Φουρίκης με σουτ μέσα από την περιοχή και πάλι στο 51’ έκανε και το 0-2.

Στο 67’ ήρθε η σειρά του Ματέο να σκοράρει με πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής για το 0-3 και το τελικό 0-4 σημείωσε στο 75’ ο Παρασκευούδης με ιδανικό τελείωμα από κάθετη του Πατσιαντζή.

Το Αβέρωφ ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, αφού στο 72’ αποβλήθηκε ο Αμπατζίδης.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Αχιλλέας Μανάκας): Θεοχαρίδης, Στεργίου, Λιάπης, Ποτόσογλου, Μπαντέλας, Σπανός, Γκουγκουλιάς Ν. (80’ Γκουγκουλιάς Σ.), Γκουτσιούδης (65’ Τάτσης), Αμπατζίδης, Μήτρος (80’ Αποστολάρας), Δραχαλίβας (70’ Φώτος).

Ηρακλής Λάρισας (Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Ράπτης, Αναγνώστου, Δοδοντσάκης (75’ Παπαγεωργίου), Ζαχαρούλης, Ζέρβας, Φουρίκης, Πατσιαντζής (75’ Βίρλας), Παρασκευούδης (75’ Φούσα), Ζτούπης (75’ Αμαρίλντο), Ματέο.

Διαιτητική τριπλέτα: Κοντογιώργος, Δεδικούσης, Μίχος.