Βαθμολογία

Με γλέντι και τραγούδι ξεφάντωσε η «Ιστορική» Θύελλα!

Μία πολύ όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Θύελλας Ελάτειας, έλαβε χώρα την Παρασκευή (12/7) στο σχολείο του χωριού.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η παρουσία του κόσμου ήταν συγκινητική για ένα μικρό χωριό του Δήμου Τεμπών, που ήρθε να στηρίξει και να τιμήσει την «Ιστορική» Θύελλα Ελάτειας.

Η ομάδα τη φετινή χρονιά έκανε μία εξαιρετική πορεία και κατάφερε μαζί με την Αναγέννηση Καλοχωρίου να πάρουν το «εισιτήριο» για την Β’ ΕΠΣΛ.

Η διοίκηση με τον πρόεδρο κ. Κώστα Κίτσο, κατάφερε παρά τις αντιξοότητες που υπήρχαν να φέρει εις πέρας την φετινή χρονιά.

Σημαντικό ρόλο εκτός από τους ποδοσφαιριστές, έπαιξε ο ερχομός του μεγάλου τερματοφύλακα Πέτρου Καραναστάση που βοήθησε τα μέγιστα. Όμως τίποτα δεν θα ήταν έτσι όπως είναι σήμερα, χωρίς την έμπρακτη βοήθεια και τη μεγάλη και σημαντική προσφορά του παράγοντα κ. Θοδωρή Σολωμού. Είναι ένας άνθρωπος που όλα αυτά τα χρόνια αγωνίζεται με πολύ μεγάλη αγάπη και ζήλο για την αγαπημένη του ομάδα. Ο κ. Σολωμός είναι και προπονητής στην ομάδα της Θύελλας, έχοντας στο πλευρό του τον έτερο προπονητή κ. Νίκο Στογιάννη που και αυτός με τη σειρά του έχει δώσει τα πάντα για την ομάδα.

Δεν θα μπορούσαν από την βραδιά να λείψουν και κάποιες βραβεύσεις που αφορούν ανθρώπους που έχουν προσφέρει τα μέγιστα σε αυτά τα 50 χρόνια ιστορίας του συλλόγου.

Πρώτη βράβευση έκανε ο κ. Νίκος Στογιάννης που προσέφερε την τιμητική πλακέτα στον παλαίμαχο παίκτη της ομάδας κ. Νίκο Κατσιάβα.

Δεύτερη βράβευση έκανε ο αρχηγός της ομάδας κ. Γιώργος Ζάρρας, προσέφερε την πλακέτα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κ. Χρήστο Μπούτο.

Ο κ. Σωκράτης Κούργιας προσέφερε στον θείο του και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή κ. Βασίλη Κούργια την τιμητική πλακέτα.

Και τέλος ο ποδοσφαιριστής της Ελάτειας κ. Βαγγέλης Σολωμός έδωσε την τιμητική πλακέτα στον τερματοφύλακα της ομάδας κ. Πέτρο Καραναστάση για την μεγάλη του προσφορά και στο βήμα ήταν και η κόρη του.

Το μεγάλο παρόν έδωσαν τοπικοί και δημοτικοί άρχοντες. Παρευρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δημήτρης Τσέτσιλας, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Ιωάννης Ζάρρας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Γκουτζαμάνης, ο Γραμματέας κ. Αργύρης Γκρίμπας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τεμπών κ. Μιχάλης Λίταινας.

Επίσης ήταν εκεί οι πρόεδροι των ομάδων κ. Θανάσης Καραναστάσης (Όλυμπος Γόννων και Αντιδήμαρχος Τεμπών), Ζήσης Γκανάτσιος (Κίσσαβος Συκουρίου και Αντιδήμαρχος Τεμπών), Γιώργος Μπάτζιος (Αναγέννηση Ολύμπου), Βασίλης Κοσμίδης (Τοξότης).

Το παρόν ακόμη έδωσε ο επίτιμος πρόεδρος της Αναγέννησης Καλοχωρίου κ. Απόστολος Έξαρχος. Στην παρέα του είχε ένα εξέχων πρόσωπο τον κ. Τιμολέων Βενετσιάνο που είναι επί πολλά χρόνια είναι διευθυντής στο Βιολογικό της «Intercomm Foods».

Ο κ. Βενετσιάνος με τις γνώσεις του και τον σπουδαίο «νου» βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια στην εξέλιξη της επιχείρησης. Μαζί του ήταν η κόρη του Μαρία, καθώς και οι όμορφες εγγονές του Σάντρα και Νάνσυ.

Πολύ ιδιαίτερη ήταν η ορχήστρα στην Ελάτεια με ωραίες φωνές, που ξεσήκωσε τους θαμώνες για χορό και γλέντι μέχρι το πρωί, παρέα με εκλεκτά εδέσματα και πολύ ποτό!

Το Athleticlarissa.gr εκπροσώπησε ο ιδιοκτήτης του κ. Χρήστος Γκατζούλης και η υπεύθυνη για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο καθώς και του τμήματος διαφημίσεων κ. Βάσω Γκατζούλη. Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα της Θύελλας Ελάτειας και ιδιαιτέρως τον κ. Θοδωρή Σολωμό που μας έκανε την πρόσκληση εδώ και πάρα πολύ καιρό και του ευχόμαστε να συνεχίσει έτσι για πολλά χρόνια με την ίδια αγάπη και τον ίδιο ζήλο για την αγαπημένη του «Ιστορική».