Βαθμολογία

Η αύρα του 2004 στην Γερμανία του EURO 2024!

Οι ιστορικές στιγμές που χάρισε η Εθνική Ομάδα στους απανταχού Έλληνες το καλοκαίρι του 2004 αναβίωσαν στο Έσεν, τη γενέτειρα του Ότο Ρεχάγκελ, στο επετειακό φιλικό των Legends 2004 με επίλεκτη ομάδα της UEFA.

Δείτε φωτογραφίες από το φιλικό επί γερμανικού εδάφους, όπου διεξάγεται και το εν εξελίξει Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο οργανώθηκε με την ευκαιρία της 20ής επετείου από την κατάκτηση του EURO της Πορτογαλίας και λίγες ημέρες μετά το δείπνο που παρέθεσε η ΕΠΟ στους Legends 2004 στην Αθήνα.

Για την ιστορία, το επετειακό φιλικό έληξε 2-1 υπέρ της επίλεκτης ομάδας της UEFA με γκολ του Στέλιου Γιαννακόπουλου, του Λουίς Φίγκο και του Λουίς Γκαρθία.

H αρχική ενδεκάδα των Legends 2004
Νικοπολίδης, Φύσσας, Καψής, Δέλλας, Σεϊταρίδης, Νταμπίζας, Ζαγοράκης, Γιαννακόπουλος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Χαριστέας.
Αγωνίστηκαν επίσης οι Γκούμας, Χαλκιάς, Νταμπίζας, Λάκης, Τσιάρτας, Παπαδόπουλος, Κατεργιαννάκης, Καφές, Βρύζας, Βενετίδης, ενώ στο γήπεδο του Έσεν και στην... αποστολή τού Ότο Ρεχάγκελ βρισκόταν και ο Ντέμης Νικολαΐδης.

H αρχική ενδεκάδα των UEFA All Stars
Τζέιμς, Σιλβέστρ, Ματεράτσι, Κάμπελ, Κιν, Μακελελέ, Εσιέν, Ζέεντορφ, Σανιά, Φίγκο, Κλάιφερτ.
Στην ομάδα της UEFA συγκαταλέγονται επίσης οι Λέμαν, Φέρντιναντ, Γκαλάς, Μεντιέτα, Ντεσαγί, Παουλέτα, Καρεμπέ, Γιορέντε, Λουίς Γκαρθία.