Βαθμολογία

Το σύνθημα στο Δαμασιακό δόθηκε και είναι δυνατό!!!

Η ψυχή του Δαμασιακού, η ραχοκοκαλιά της ομάδας εδωσε το σύνθημα της νέος χρόνιας. Σχεδόν όλοι οι γηγενείς παίκτες της ομάδας, συναντήθηκαν με την διοίκηση του Δαμασιακού και γρήγορα όλοι είπαν το μεγάλο ΝΑΙ και θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά στην ομάδα δίνοντας, όπως πάντα ότι καλύτερο μπορούν για τα "γαλανόλευκα". Όλοι μαζί, σε πολύ καλό κλίμα, συζήτησαν θέματα της ομάδας και έθεσαν τους πρώτους στόχους για το νέο πρωτάθλημα της Α'ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 2024-2025. Θοδωρής Τσιάλτας και Στέλιος Λούτσος από τις "παλιοσειρές" της ομάδας πήραν το λόγο και μίλησαν από την ψυχή τους, σε διοίκηση και συμπαίκτες, για το καλό του Δαμασιακού βάζοντας τον πήχη ψηλά, όσον αφορά τα οργανωτικά θέματα και την εύρυθμη λειτουργία του συνόλου ως μια γροθιά.

Δείτε παρακάτω ποίοι θα είναι στο δυναμικό της ομάδας.

Θοδωρής Τσιάλτας 

Στέλιος Λούτσος 

Αστέριος Λέτσιος 

Θοδωρής Μουσιάρης

Θοδωρής Βίδρας

Βασίλης Δεληχάς 

Βαΐος Κυρατζής 

Μάκης Νταμπαλέτσιος 

Χρηστος Κανής 

Σταύρος Παπαδημητρίου 

Δημήτρης Μουσιάρης 

Αστέριος Τσιάλτας 

Χρήστος Μπακαΐμης

Όπως βλέπετε δεν είναι μόνο οι ανανεώσεις είναι και οι επιστροφές που είναι και αυτές εξίσου σημαντικές.  Μάκης Νταμπαλέτσιος και Βασίλης Κυρατζής επιστρέφουν με όρεξη για το νέο πρωτάθλημα και θα αποτελέσουν σημαντικά "γρανάζια" στη "μηχανή" του νέου Δαμασιακού που πάντα θέλει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία.

Πολύτιμες λύσεις όμως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, αναμένεται να δώσει στο Νίκο Φακίτσα και ο Θοδωρής Βίδρας, που επέστρεψε από τα Τρίκαλα όπου σπούδαζε στη Γυμναστική Ακαδημία. Μάλιστα μέχρι να επιστρέφει ο γυμναστής της ομάδας ο Νίκος Χατζηγιάννης, ο Θοδωρής Βίδρας θα είναι αυτός που θα αναλάβει (πάντα σε συνεννόηση με το Νίκο Χατζηγιάννη) την εκγύμναση του Δαμασιακού. Αυτή άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που γυμνάζει ομάδα της μεγάλης κατηγορίας του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού Λάρισας, ο νεαρός ποδοσφαιριστής- γυμναστής. Περσι τον είχε εμπιστευτεί και ο Νίκος Χρόνης στο Σμόλικα Φαλάνης με σημαντικά αποτελέσματα που φάνηκαν στη διάρκεια του πρωταθλήματος. 

Αυτή τη στιγμή ο Δαμασιακός έχει στο ρόστερ του περισσότερους από 22 παίκτες και αυτός ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί λίγο ακόμα και με τις μεταγραφές που θα γίνουν σύντομα και θα είναι το ... κερασάκι στην τούρτα !!!

Μην χάσετε το μοναδικό πάρτι του Δαμασιακού αυτή την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024 στην είσοδο του χωριού!!!

ΠΗΓΗ