Βαθμολογία

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 2ο Scouting Camp

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή (16/6) στο AEL FC ARENA το 2ο Scouting Camp που διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ και του Ηρακλή Λάρισας. Ένα camp που κράτησε τρεις ημέρες και εκεί δοκιμάστηκαν νεαροί ποδοσφαιριστές όπου ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους.

Παίκτες από την περιοχή της Λάρισας αλλά και εκτός νομού, βρέθηκαν στο AEL FC ARENΑ, με σκοπό να ζήσουν μία μεγάλη εμπειρία, αφού όλοι τους κυνηγάνε το όνειρό τους.

Στη Λάρισα βρέθηκαν σκάουτερ και τεχνικοί διευθυντές από την Ιταλία (Καμπιονάτο) και της Σούπερ Λιγκ οι οποίοι και τσέκαραν τις επιδόσεις τους.

Να θυμίσουμε πως στο 1ο Scout Camp μετείχε και ο Χρήστος Παπαδόπουλος από τον Ηρακλή Λάρισας που μετακόμισε στη Τζένοα και κάνει πολύ μεγάλη καριέρα!

Θάνος Τριανταφυλλόπουλος και Δημήτρης Καπετανόπουλος από τον Ηρακλή Λάρισας αλλά και άλλοι προπονητές από το νομό μας είδαν αρκετά παιδιά και έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το 2ο Scouting Camp

«Το 2ο Scouting Camp έφτασε στο τέλος του! Όπως και την προηγούμενη φορά τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και οι σκάουτερ ήτανε εκεί για να τους αξιολογήσουν. Ήδη, αμέσως μετά το τέλος του camp, υπάρχουν δυο προσκλήσεις ποδοσφαιριστών προκειμένου να ταξιδέψουν αύριο στην Ιταλία για δοκιμαστικά, που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα από ομάδες Β και Γ Εθνικής της Ιταλίας. Τα ονόματα θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες».