Βαθμολογία

Σημαντικό τρίποντο και σπουδαία εμφάνιση για την Ανθούπολη στα Μετέωρα!

Πραγματοποιώντας μια σπουδαία εμφάνιση στο Στάδιο "Βασίλειος Καρακίτσιος" η Ανθούπολη ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο τις υποχρέωσεις της στα μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική επικρατώντας με 3-0 των Μετεώρων. Καραμπούζης, Σινάνης (αυτ.) και Βλαχάκης οι σκόρερ της Λαρισινής ομάδας. 

Σπουδαία εμφάνιση από όλη την ομάδα της Ανθούπολης η οποία έδειξε να υπερτερεί σε εμπειρία του αντιπάλου της και πως έχει ποδοσφαιριστές που ζουν για τέτοιες αναμετρήσεις όντας άξιοι να τις διαχειριστούν και να φέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ομάδα. 

Χορηγοί μετάδοσης του αγώνα Μετέωρα - Ανθούπολη

 

 

Την αναμέτρηση παρακολούθησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη και προπονητή των μικτών της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρη Τσέτσιλα. 

Το Athleticlarissa πιστό στο ραντεβού του με την ενημέρωση, ήταν το μοναδικό δημοσιογραφικό μέσο του νομού μας που βρέθηκε στα Μετέωρα και το Στάδιο "Βασίλειος Καρακίτσιος". 

Αποστολή στα Μετέωρα - Χρήστος Γκατζούλης

Επιμέλεια κειμένου - Χρήστος Δαϊρετζής

Το ματς: 

Η Ανθούπολη ήταν η ομάδα είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος και θέλησε να βρει με ορθολογικό τρόπο τους διαδρόμους προς τα αντίπαλα καρέ ώστε να σκοράρει. Στις κινήσεις των ποδοσφαιριστών και στον τρόπο με τον οποίο αυτοί διαχειρίστηκαν την αναμέτρηση φαινόταν πως οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα υπερτερούσαν σε εμπειρία. Η Ανθούπολη κατάφερε να προηγηθεί στο 10ο λεπτό όταν ο Καραμπούζης σούταρε δυνατά από πλάγια θέση με τον Γκουλιώνη να κάνει λάθος εκτίμηση και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα για το 1-0.

Το τέρμα άλλαξε τις ισορροπίες με την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα να συνεχίζει να έχει τον έλεγχο και προσπαθεί από εκείνο το σημείο και έπειτα να διαχειριστεί μια αναμέτρηση στην οποία είχε το πολυπόθητο προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους υποψία ευκαιρίας στο 20' όταν ο Ψαθογιαννάκης πήρε την μπάλα και έκανε το σουτ το οποίο πέρασε εκτός εστίας. Στο 33ο λεπτό ο Καλτσάς δοκίμασε να απειλήσει με τον Ντιντή να έχει απάντηση και να πραγματοποιεί μια σημαντική επέμβαση. 

Η Ανθούπολη έχασε σπουδαία ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της και να βάλει πιο στιβαρές βάσεις για το διπλό στο 35ο λεπτό. Ειδικότερα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Πανταζή, ο Λαΐος έκανε την προβολή από πλεονεκτική θέση με την μπάλα για κακή του τύχη να φεύγει εκτός εστίας. Η τελευταία αξιόλογη στιγμή του πρώτου μέρους καταγράφηκε στο 44' όταν ο Αναγνώστης με δυνατό σουτ θέλησε να νικήσει τον Γκουλιώνη ο οποίος αυτή την φορά είχε απάντηση και κατάφερε να αποκρούσει. 

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν γρήγορα διορθωτικές κινήσεις και θέλησαν να πιέσουν την Ανθούπολη. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απορροφήσουν την πίεση και να διαχειριστούν άριστα την αναμέτρηση δίχως ουσιαστικά να δεχθούν κάποια σημαντική απειλή για τα καρέ του Ντιντή. Είχαν την ηρεμία και την εμπειρία να μείνουν ψύχραιμοι στην ισοφάριση που έψαξε η ομάδα του Γιώργου Λουλέ. 

Μετά το πέρας του 65ου λεπτού η ομάδα της Ανθούπολης κατάφερε να κυριαρχήσει στο τερέν βγάζοντας μια αρκετή ποιότητα στο γήπεδο. Στο 78ο λεπτό δε, η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα κατάφερε να σκοράρει εκ νέου και να "κλειδώσει" ουσιαστικά την υπόθεση - νίκη. Ο Αναγνώστης ήταν εκείνος ο οποίος πέρασε μια όμορφη πάσα για τον Μούτσα με τον δεύτερο να πατάει στην περιοχή από τα δεξιά γυρίζοντας την μπάλα σ' ένα σημείο όπου ο Σινάνης στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του γράφοντας το 2-0 για την Ανθούπολη. 

Η αναμέτρηση έκλεισε με τον ιδανικότερο τρόπο για την Λαρισινή ομάδα η οποία έβαλε το "κερασάκι στην τούρτα" διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το προβάδισμά της. Πιο συγκεκριμένα, ο Μούτσα με έξυπνο τρόπο πέρασε την μπάλα για τον Βλαχάκη ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και με ιδανικό τελείωμα έγραψε το τελικό 3-0. 

Με αυτόν τον τρόπο η πρωταθλήτρια της ΕΠΣΛ Ανθούπολη ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις της για τους αγώνες μπαράζ και την προσπάθεια που κάνει για άνοδο στην Γ' Εθνική. Πλέον, ο Μιχάλης Ζιώγας με τους ποδοσφαιριστές του καλούνται να συνεχίσουν ανάλογα ώστε να φτάσουν στην επίτευξή του εν λόγω στόχου. 

Διαιτητής: 

Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: 

Χολάνης (Μακεδονίας) - Παντικίδης (Μακεδονίας)

Οι συνθέσεις: 

Μετέωρα (Γιώργος Λουλές): Γκουλιώνης, Νταλούκας, Ράτζας, Δρόσος, Φορτούνης, Καραμούζης (71' Πολυζόπουλος), Θώμος (46' Ράτζας), Καλτσάς (63' Σινάνης), Μαρούδας, Ψαθογιαννάκης (71' Κατσιούλας), Κοτσιλιανός (52' Νικλητσιώτης).

Ανθούπολη (Μιχάλης Ζιώγας): Ντιντής, Καραμπούζης, Τσάτσος, Λαΐος, Μούτσα (85' Κατσαμπέλας), Γιαννακόπουλος, Πανταζής (77' Αργύρης), Αναγνώστης, Κουβελάς (53' Βλαχάκης), Σέσι (85' Νάστας), Παπαδάκος (77' Καραγιάννης).