Βαθμολογία

Εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή του ο Φαλανιακός!

Ο Φαλανιακός «σφράγισε» την παραμονή του στην Α’ DE TOX μετά την εντός έδρας νίκη στο Δασοχώρι με σκορ 1-0 επί των Αγίων Αναργύρων που είναι πλέον σε δύσκολη θέση.

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα πολύ δυνατό και δύσκολο παιχνίδι έγινε σήμερα ανάμεσα στον Φαλανιακό και τους Αγίους Αναργύρους. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά, είχαν μία καλή ευκαιρία για να μπούνε μπροστά στο σκορ στο 30’. Οι γηπεδούχοι όμως ισορρόπησαν σε εύλογο χρονικό διάστημα στο πρώτο μέρος, είχαν δύο καλές ευκαιρίες και στο 34’ το γκολ.

Στην επανάληψη στο 49’ ο Φαλανιακός είχε οριζόντιο δοκάρι και ευκαιρίες χαμένες, ανέβασαν στροφές και οι δύο ομάδες, το έργο τους όμως δυσκόλεψε η αφόρητη ζέστη.

Ο Φαλανιακός είχε την ψυχολογία σε όλη τη διάρκεια του ματς αφού είχε και το γκολ, από την άλλη ο Ατρόμητος φάνηκε πως δεν πίστεψε πως θα μπορούσε να αλλάξει το παιχνίδι και όσο και αν προσπάθησε μέχρι και το τέλος το σκορ δεν άλλαξε. Στο 15’ πολύ καλό σουτ του Γιώργου Πανταζή, μεγάλη επέμβαση του Χρήστου Μπαταβάνη σε κόρνερ.

Στο 26’ ο Δημολιός έκανε το σουτ που έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 30’ μεγαλύτερη ευκαιρία για τους Αγίους Αναργύρους όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Περήφανος, έδιωξε προσωρινά ο Κωνσταντίνου, νέο σουτ του Χασιώτη, αυτή τη φορά έδιωξε αμυντικός προ της γραμμής.

Στο 34’ ωραία η σέντρα του Ιωαννίδη για τον Αντωνόπουλο και αυτός με σουτ έκανε το 1-0. Στο 49’ η κεφαλιά του Σούλη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά μετά τον Ιωαννίδη σταμάτησε με τα πόδια ο Μπαταβάνης σε κόρνερ.

Στο 63’ προσωπική ενέργεια του Γιώργου Νούσιου, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, έδιωξε με τα πόδια ο Κωνσταντίνου σε κόρνερ.

Και στο 72’ μεγάλη επέμβαση του Χρήστου Σβάρνα, στο σουτ του Ιωαννίδη.

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Κυρίτσης, Πάνου (77’ λ.τρ. Μαλάκος), Σούλης, Γκανάτσας, Κλαούντιο, Πανταζής, Ιωαννίδης, Δημολιός, Αντωνόπουλος (40’ λ.τρ. Αλατάς), Ντανίκας.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Δημήτρης Μητσής): Μπαταβάνης (57’ Σβάρνας), Δοξαριώτης, Περήφανος (74’ Πλατής), Παναγιώτου, Φάρα (57’ Κατσογιάννης), Χασιώτης, Φυτιλής (57’ Φανίδης), Γουσόπουλος (74’ Τζεμολάρι), Παπαδόπουλος, Νούσιος, Παιδής.

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Στάϊκος, Δεδικούσης.