Βαθμολογία

Νίκησε τον Απόλλωνα 1-0, «κλείδωσε» και την 4η θέση

Την ρεβάνς της ήττας του στην Φιλιππούπολη πήρε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επικράτησε στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" με 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας, ύστερα από ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες. Με το αποτέλεσμα αυτό, οι νικητές οριστικοποίησαν την κατάκτηση της 4ης θέσης στην μεγάλη κατηγορία, ανεξαρτήτως των εξελίξεων των τριών τελευταίων αγωνιστικών.Οι φίλαθλοι, πάντως, που βρέθηκαν στο γήπεδο είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις εμπνεύσεις του 37χρονου Ανδρέα Χατζηλιόντα, ενός παίκτη που αγαπήθηκε ιδιαίτερα κατά τα δύο "περάσματά" του από την Τσαριτσάνη.
 
Η νεανική ομάδα του Τάσου Βενέτη απείλησε στο 17' με σουτ του Θ.Γερεντέ που απέκρουσε ο Δραχαλίβας αλλά η "απάντηση" των "πρασίνων" ήταν άμεση και με προσπάθεια του Ματούλα από αριστερά που κατέληξε σε υποδειγματικό πλασέ, "άνοιξαν" το σκορ στο 20' (1-0). Στο 23' ο Σιάτρας βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ολιγώρησε, ενώ στο 30' από σέντρα του Γκαντούνα ο Σεμερτζίδης με κεφαλιά υποχρέωσε τον Βιλανάκη σε θεαματική απόκρουση.
 
Στο 34' ο Ματούλας σούταρε από δεξιά στην εξωτερική πλευρά των δικτύων, για να ακολουθήσει στο 38' καλοχτυπημένο φάουλ του Χατζηλιόντα που έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Στο 44' ο Θ.Γερεντές και πάλι σε ευνοϊκή θέση σούταρε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο επόμενο λεπτό σουτ του ιδίου μπλόκαρε ο Δραχαλίβας.
 
Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι με τους γηπεδούχους να διατηρούν - έστω και αγχωτικά - το προβάδισμα και τους Φιλιππουπολίτες να προσπαθούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ισοφάριση, ενώ στο 75' σε παράλληλη σέντρα του Μπουμπουνάρα ο Σεμερτζίδης εξ επαφής έχασε την ευκαιρία για το 2-0. Στο 77' οι Τσαριτσανιώτες έχασαν ακόμη μία κραυγαλέα ευκαιρία για να "κλειδώσουν" την νίκη τους, καθώς καταλογίστηκε πέναλτυ σε ανατροπή του Σεμερτζίδη αλλά ο Γκαραλιάκος που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε στην "μονομαχία" των 11 μέτρων από τον Βιλανάκη που έπεσε επιτυχημένα στην αριστερή του γωνία.
 
Στο 79' ο Πασσιάς φεύγοντας στην αντεπίθεση βρέθηκε απέναντι στον Δραχαλίβα αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 82' το οριζόντιο δοκάρι απέκρουσε για λογαριασμό του Βιλανάκη την κοντινή κεφαλιά του Σταμάτη.
 
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Θεόδωρου Κοντογιώργου και των βοηθών του Αναστασίας Κοσμέτου - Χρήστου Πουρουτίδη.
 
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Καραμήτσιος): Ν.Δραχαλίβας, Γεωργούλης, Μπουμπουνάρας (78' Γανός), Αυλογιάρης, Γκαντούνας, Αλεξόπουλος, Δριστέλας (46' Γκόλτσιος), Γκαραλιάκος, Σεμερτζίδης, Ματούλας (62' Λαζαρίδης), Σταμάτης.
 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τάσος Βενέτης): Βιλανάκης, Λάιος (62' Μιχαλόπουλος), Μπαγιώτας (58' Κούρτι), Γ.Γερεντές, Γιούγκα (58' Καλαπανίδας), Μπουκουβάλας, Πασσιάς, Σιάτρας (80' Καζαντζής), Θ.Γερεντές, Χατζηλιόντας, Γιασιάς (72' Χατζής).

*Λόγω τιμωρίας του προπονητή Βασίλη Μπακογιάννη, την ευθύνη της καθοδήγησης των παικτών του Οικονόμου από τον πάγκο ανέλαβε ο άμεσος συνεργάτης του γυμναστής Νίκος Καραμήτσιος.