Βαθμολογία

Εκτός έδρας νίκη για τον Δαμασιακό!

O Δαμασιακός πέρασε νικηφόρα από την Αμπελιά κερδίζοντας τον Αχιλλέα Φαρσάλων με σκορ 0-3. Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή της μπάλας και να πιέζουν έχοντας κάποιες καλές προϋποθέσεις για ευκαιρίες.

Η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του αγώνα έδωσε και το προβάδισμα στον Δαμασιακό. Στο 21′ ο Λέτσιος εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα μέσα στην περιοχή και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Εν συνεχεία ο Αχιλλέας έχασε δύο καλές στιγμές όταν το πλασέ του Κερμελίδη πέρασε λίγο άουτ ενώ ο Παπακωνσταντίνου δεν κατάφερε να πλασάρει από πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Χρήστου Καπελιάνη μπήκαν με σκοπό να ψάξουν το γκολ της ισοφάρισης και το… άγγιξαν σε τρεις περιπτώσεις όταν αρχικά το σουτ του Καρβούνη σταμάτησε σε αντίπαλο αμυντικό, ενώ εν συνεχεία το πλασέ του Παπακωνσταντίνου από πλάγια θέση πέρασε λίγο άουτ. Ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία ήταν στο 67′ όταν ο Κουρτεσιώτης έκανε την σέντρα όμως η κεφαλιά του Παπακωνσταντίνου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 70′ ο Αετόπουλος έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ στην τελευταία ουσιαστική ευκαιρία των γηπεδούχων.

Όσο ο χρόνος περνούσε όμως οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν περισσότερο χώρο στην αντεπίθεση και έτσι στο 78′ διπλασίασαν τα τέρματα τους όταν ο Μουσιάρης έγινε αποδέκτης της μπάλας και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα. Στο 81′ ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα για τον Δαμασιακό όταν ο Ζυγούρης εκτέλεσε κόρνερ ο Γεωργαντζάς έκανε λάθος υπολογισμό και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό σκορ.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης, Αποστόλης Παπαδόπουλος): Γεωργαντζάς, Ποτόσογλου, Κουρτεσιώτης, Σώκος, Αποστολάκης (46′ Τλούπας), Μπρόσκα (35′ Αετόπουλος), Καρβούνης, Παπακωνσταντίνου, Φούσα (55′ Τσιάκος), Κερμελίδης.

ΑΟ Δαμασιακός (Νίκος Φακίτσας): Γεωργούλας (55′ λ.τ. Νικολακούλης) Οικονόμου (75′ Κοτρούτσος), Τέγος, Σκόμπας, Μουσιάρης Θ., Φουρτούνας, Ζυγούρης, Τσατσελάρι (75′ Καρακάνος), Τσάτσος, Λέτσιος, Λούτσος (65′ Μουσιάρης Δ.).

Διαιτητές: Βλιώρας, Νίκζας, Ντελέζος.

Στοιχεία από το ifarsala.gr