Βαθμολογία

Πέρασμα με Παλάσιος ο Π.Ο.Ε. από το μαχητικό Μαυροβούνι

Ο ΠΟΕ ήταν ο νικητής στο παιχνίδι κόντρα στο Μαυροβούνι με σκορ 0-3.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς διεξήχθη με ένα ηλιόλουστο καιρό, παρουσίασαν οι ομάδες θέαμα και γκολ στους φιλάθλους. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν δυνατά, δημιούργησαν ευκαιρίες και είχαν δύο κάθετα δοκάρια.

Από την άλλη ο ΠΟΕ κατάφερε τις ευκαιρίες να τις μετουσιώσει σε γκολ. Στο 15’ σημειώθηκε το 0-1, στο 39’ το 0-2 με πέναλτι και στο 71’ το τελικό 0-3.

Η διοίκηση του Μαυροβουνίου, διαμαρτύρεται για την αγκωνιά εκτός φάσης στο 5’ του Παλάσιος πάνω στον Βασίλη Μπατζέλα. Ο ρέφερι κ. Κουκούλης πήρε πάνω του τη φάση και έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Ελασσόνας.

Στο 12’ πολύ καλή εκτέλεση κόρνερ από τον Ακριβόπουλο, έδιωξε με το ένα χέρι ο Πέρπερας. Στο 13’ ο Καρατζούκος έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Πέρπερα.

Ένα λεπτό αργότερα του σουτ του Παλάσιος έβγαλε σε κόρνερ ο Τάσος Ριζόπουλος. Στο 15’ ο Μαλάκος εκτέλεσε το κόρνερ, τη σέντρα έβγαλε ο Ρολντάν για τον Παλάσιος που έκανε το σουτ και το 0-1.

Στο 18’ το σουτ του Καρατζούκου βρήκε στο κάθετο δοκάρι. Στο 27’ πολύ καλό σουτ του Κουκούλη, έδιωξε με υπερένταση ο Ριζόπουλος.

Ενώ στο 39’ το πέναλτι έκανε ο Βασίλης Μπατζέλας στον Παλάσιος και ο Λαγός εκτέλεσε εύστοχα για το 0-2.

Στο 66’ και πάλι ο Καρατζούκος έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στο 71’ καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή του Παλάσιος, η μπάλα στο παραθυράκι για το τελικό 0-3.

ΑΟ Μαυροβουνίου (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Ριζόπουλος Τ., Πιτσίλκας, Μπάγκας Κ., Μπατζέλας Β. (85’ Μπάγκας Δ.), Μπέτσης, Ακριβόπουλος (85’ Ριζόπουλος Δ.), Σταυροθεόδωρος, Κυριακίδης (66’ λ.τρ. Γκουζιώτης), Καρατζούκος (85’ Πράτσας), Πράππας, Εμμανουήλ.

ΠΟ Ελασσόνας (Βαγγέλης Στουρνάρας): Πέρπερας, Περτζιόνι (59’ Γκαμπέτας), Κουκούλης (70’ Γκανάτσος), Κριεζής, Λαγός, Κορτσάρι, Καραμούλας (78’ Τσόγκας), Μαλάκος (59’ Κωνσταντινίδης), Καραγκούνης (70’ Ιγγλέζος), Ρολντάν, Παλάσιος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Γκαρέλης, Μίχος.