Βαθμολογία

Κύπελλο Ανδρών: Παρουσία θεατών οι αγώνες του Final-4 στη Λάρισα

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης διευκρινίζει ότι οι αγώνες του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ ανδρών που είναι προγραμματισμένοι για το διήμερο 29-30 Μαρτίου στο Ε.Α.Κ. Νεάπολης στη Λάρισα, θα διεξαχθούν κανονικά με την παρουσία θεατών στις κερκίδες.

Η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού η οποία ανακοινώθηκε από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, αφορά αποκλειστικά και μόνο την απαγόρευση «οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης καθώς και τη διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων των ομάδων Α.Ο.Ν.Σ ΜΙΛΩΝ, Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ., ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά τη διεξαγωγή του FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών».

Η Ε.Ο.ΠΕ. ούτως ή άλλως από την πρώτη στιγμή είχε ανακοινώσει ότι όσοι επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες δια ζώσης έπρεπε να κάνουν αίτηση προεγγραφής θέσης εισόδου και η προθεσμία ολοκληρώθηκε στις 27 Μαρτίου και οι σχετικές λίστες έχουν δοθεί ήδη στην ΕΛ.ΑΣ. για τον καθιερωμένο έλεγχο που γίνεται τα τελευταία χρόνια σε όλες τις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας.

Ως εκ τούτου το κλειστό της Νεάπολης στη Λάρισα το διήμερο 29-30 Μαρτίου θα φιλοξενήσει τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού ανδρικού βόλεϊ και εκατοντάδες φίλους του αθλήματος που θα παρακολουθήσουν υψηλού επίπεδου θέαμα.