Βαθμολογία

Κύπελλο Ανδρών - Δηλώσεις προπονητών

Τις δικές τους ευχαριστίες για την διοργάνωση στην Λάρισα εξέφρασαν οι προπονητές των τεσσάρων φιναλίστ του Κυπέλλου ανδρών. Ανδρεόπουλος, Καστελάνι, Μιλένκοσκι και Ψάρρας δήλωσαν πως οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας και πως είναι έτοιμοι να προσφέρουν όμορφο θέαμα για τον κόσμο που θα βρεθεί στις κερκίδες αλλά και όσοι παρακολουθήσουν τους αγώνες από την Δημόσια τηλεόραση.

Δημήτρης Ανδρεόπουλος (Προπονητής Παναθηναϊκού)
 
«Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Χαρούμενοι που βρισκόμαστε στη Λάρισα. Από τη μεριά μας ελπίζουμε να ανταποδώσουμε μέσα από την αγωνιστικότητα μας, αλλά και το ήθος των αθλητών μας τη φιλοξενία. Η ομάδα μου είναι έτοιμη, περιμένουμε να δούμε την ετοιμότητα του Πρωτοψάλτη. Τα Final-4 είναι διαφορετικά από τα πλέι οφ και δε συγχωρούνται λάθη. Στο Κύπελλο βρίσκονται δίκαια οι τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, οι οποίες έχουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους».
 
Σάκης Ψάρρας (Προπονητής Μίλωνα)
 
«Η Λάρισα πάντα είναι φιλόξενη σε αθλητικές διοργανώσεις. Εύχομαι να δώσουμε λίγη χαρά στους Θεσσαλούς, από την πρώτη στιγμή είδαμε το θερμό κλίμα και είμαι σίγουρος ότι αύριο θα είναι το ίδιο θερμό το κλίμα στο γήπεδο. Είμαι βέβαιος ότι η διοργάνωση θα είναι άψογη όπως συμβαίνει πάντα με τις διοργανώσεις της ομοσπονδίας.

Εμείς σαν Μίλωνας είμαστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι για την ονειρική χρονιά που έχουμε φέτος. Είμαστε ευτυχισμένοι που βρισκόμαστε ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος μαζί με άλλους τρεις που είναι πραγματικά από τις μεγαλύτερες ομάδες -αν όχι οι μεγαλύτερες- της χώρας.

Γνωρίζουμε βέβαια και τον ρόλο μας, ότι ερχόμαστε εδώ πέρα ως αουτσάιντερ απέναντι σε τρία μεγάλα φαβορί. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ένα καλό βόλεϊ όπως κάναμε όλη τη σεζόν».

 
Ντάνιελ Καστελάνι (Προπονητής Ολυμπιακού)
 
«Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να βρισκόμαστε στο Final 4. Είμαστε τυχεροί που έχουμε τις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος εδώ. Είναι σημαντικό για τους ανθρώπους της Λάρισας να έρθουν να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση με τέσσερις μεγάλες ομάδες. Αυτή η διοργάνωση πρέπει να κρατήσει τον κόσμο κοντά στο άθλημα και κυρίως τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν αυτούς τους αγώνες».
 
Γιόσκο Μιλένκοσκι (Προπονητής ΠΑΟΚ)

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της χώρας. Ερχόμαστε ως τέταρτοι, δεν είμαστε το αουτσάιντερ αλλά αφήνουμε τον τίτλο του φαβορί για τους υπόλοιπους.

Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε, θέλουμε να πάμε στον τελικό, αλλά για να το κάνουμε αυτό πρέπει να κερδίσουμε μία φοβερή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, δεν είναι εύκολο και πρέπει να παίξουμε το καλύτερο μας βόλεϊ για να το καταφέρουμε».

ΠΗΓΗ